Tak to jest jak ktos ma wielką lipe, nerwy puszczają i się chce komus doje..

@Grzes wielu się podoba i tego sie trzymaj.
Moderator: Misiek Bielsko
w Livigno i jebany dhl nie wiedział że to strefa wolnocłowa a makaroniarze zatrzymali przesyłkę, było w uj korowodów co by zmienić status przesyłki i odebrać w italii, trwało to pięć dni a w ostateczności dhl wyrzygał całą kasę za przesyłkę oraz łącznie za telefony i taryfę do Bormio i nazad. Piasta zaczeła się sypać u szwajcarów ale dowlokłem się przez tunel na miejsce , makaroniarze chcieli z lekka złupić, za piastę 500€ + wymiana 120€ , piasta kosztuje około 100$ a że miałem na stanie we wrocku to stąd ten cały kołowród w sumie za wymianę wzieli 80€ ale mocno są wkórwieni na polaków bo tydzień przede mną polaczek z awdi A8 wyruchał go na 3500€ i to nie był odosobniony przypadek że spierdalają po robocieprzem81 pisze:Suburban sie zesrał w Itali , dhl długo piaste słał i ...
![]()
Przykro czytac że znowu ktos mial lipe przez jakiegos chujka z polskim paszportem.klucz13 pisze:w Livigno i jebany dhl nie wiedział że to strefa wolnocłowa a makaroniarze zatrzymali przesyłkę, było w uj korowodów co by zmienić status przesyłki i odebrać w italii, trwało to pięć dni a w ostateczności dhl wyrzygał całą kasę za przesyłkę oraz łącznie za telefony i taryfę do Bormio i nazad. Piasta zaczeła się sypać u szwajcarów ale dowlokłem się przez tunel na miejsce , makaroniarze chcieli z lekka złupić, za piastę 500€ + wymiana 120€ , piasta kosztuje około 100$ a że miałem na stanie we wrocku to stąd ten cały kołowród w sumie za wymianę wzieli 80€ ale mocno są wkórwieni na polaków bo tydzień przede mną polaczek z awdi A8 wyruchał go na 3500€ i to nie był odosobniony przypadek że spierdalają po robocieprzem81 pisze:Suburban sie zesrał w Itali , dhl długo piaste słał i ...
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość