Kowarskie kopalnie
Moderator: Misiek Bielsko
- Misiek Cypr
-
Re: Kowarskie kopalnie
Szkoda, bo bede w okolicach za tydzien I chetnie bym Wasza kopalnie odwiedzil. Ale wymysle inne atrakcje dla dzieciakow.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Po długich i ciężkich bojach, udało mi sie odzyskać kopalnię, Na razie odtwarzamy trasę ale myślę że na początku września ruszymy. Niestety sezon w plecy ale jakoś damy radę. Jak coś to zapraszam 

no to super, że się udało, a ja tylko mogę w pełni polecić wycieczkęcebek pisze:Po długich i ciężkich bojach, udało mi sie odzyskać kopalnię, Na razie odtwarzamy trasę ale myślę że na początku września ruszymy. Niestety sezon w plecy ale jakoś damy radę. Jak coś to zapraszam

Autobus czerwony...
http://www.explopedia.net
http://www.explopedia.net
skoro wrzesień, to przyszły tydzień nie wchodzi w grę? 

była vitara 1.6 16v long, był Y61 2.8TD, jest tylko plaskacz
Na razie w środku nie ma nic. Musimy wstawić od nowa wszystkie ekspozycje, itp.
Rozumiem że wpadasz na cały weekend 

Byliśmy i my parę dni temu w Kopalni Podgórze. W skrócie: RE-WE-LA-CJA! Bardzo nam się podobała trasa ta oficjalna jak i mniej oficjalna
A zalany szyb robi niesamowite wrażenie. Mega ciekawe ekspozycje oraz klimatyczne zwiedzanie w świetle latarek tworzy niezapomniany klimat. No i zimowa aura też dodała uroku
Dzięki jeszcze raz cebek za ciepłe przyjęcie oraz za fachowego przewodnika. Szczerze polecam każdemu, kto będzie w okolicach Kowar!
Pozdrowienia od całej ekipy, tj. Anety, Gosi, Bartka i mnie oraz do zobaczenia - chętnie jeszcze kiedyś wrócimy

Pozdrowienia od całej ekipy, tj. Anety, Gosi, Bartka i mnie oraz do zobaczenia - chętnie jeszcze kiedyś wrócimy

PII V23 6G72
w przyszłym tygodniu będę ze znajomymi w okolicy, jest opcja pozwiedzać?
bo wycieczkę sprzed 4 lat dzieciaki już prawie zapomniały
bo wycieczkę sprzed 4 lat dzieciaki już prawie zapomniały

była vitara 1.6 16v long, był Y61 2.8TD, jest tylko plaskacz