Pilica 4/2015
Moderator: Misiek Bielsko
Pilica 4/2015
Wstępnie mam zielone światło na sobotę.
Ktoś ma ochotę skoczyć nad rzeczkę?
Mam 2 plany, bliższy (150-200km) i dalszy (250-300km).
Edyta:
Wycieczka krótka zaplanowana jest na granicy województw mazowieckiego i łódzkiego a długa łódzkiego i świętokrzyskiego.
Ktoś ma ochotę skoczyć nad rzeczkę?
Mam 2 plany, bliższy (150-200km) i dalszy (250-300km).
Edyta:
Wycieczka krótka zaplanowana jest na granicy województw mazowieckiego i łódzkiego a długa łódzkiego i świętokrzyskiego.
Ostatnio zmieniony śr maja 27, 2015 8:09 am przez jradek, łącznie zmieniany 1 raz.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
- Grzregorz73
- jestem tu nowy...
- Grzregorz73
- jestem tu nowy...
Re: Pilica 4/2015
Ok. 15.00 - Maciek ma w szkole festyn i musi na nim być. Plan B - ewentualnie Kuklówka - kupiłem trochę "sprzętu" (wyciągarka ręczna, kotwica pasowa własnego pomysłu) i wypadałoby trochę potrenować użycie
. Bo będzie
jak przyjdzie co do czego.

Jeep ZJ 95' 5,2 lpg; lift 2.5"; opony AT;
Za późno, o 15-stej to ja chcę zacząć wracać.
Szkoda, że nie powiedziałeś, dałbym Ci taką wyciągarkę w prezencie. Dwa razy próbowałem i nie dygnęła nawet o centymetr Toyoty Rav4.
Szkoda, że nie powiedziałeś, dałbym Ci taką wyciągarkę w prezencie. Dwa razy próbowałem i nie dygnęła nawet o centymetr Toyoty Rav4.
Sorry, na wakacjach jestem i jeszcze jakis czas bede. Jak juz skoncze ten cholerny wypoczynek to sie odezwe i cos zsproponuje.