wycieczka piknik - śląsk i okolice
Moderator: Misiek Bielsko
wycieczka piknik - śląsk i okolice
hi, ktoś sie wybiera jutro .. piątek czy też sobota na łono natury z dziećmi ? - szukam towarzystwa jak widać dla siebie i córki (3.5 roku)
Ostatnio zmieniony śr maja 02, 2007 6:11 pm przez darkman, łącznie zmieniany 1 raz.
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
to się zdziwisz pochopnym zaproszeniem gamoniu, bo bede, tyle że wcześniej zadryndam - kobyłka u płota
; jak bedziesz tak "kloł" jak zawsze, przy mojej babie to obaj jesteśmy w dupie i to przez duże D.
jutro do ciem zatelfonię, bo jestem jeszcze 3 dni na wsi - jakby co to przyjeżdżaj, potem wracam do wawy.

jutro do ciem zatelfonię, bo jestem jeszcze 3 dni na wsi - jakby co to przyjeżdżaj, potem wracam do wawy.
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi

1- staw zamkowy
2-staw Peickera
3-obszar dawnego stawu szwajcarskiego
4-dawny "dom ogrodnika"
5-pomarańczowe = ścieżki po parku przypałacowym
tu masz plan parku -OPACTWA CYSTERSÓW W RUDACH
można pojeździć na rowerach ,bez obaw ze Cie quadami zmasakrują
gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
jesuuuu - z kobitą jedziesz ?darkman pisze:to się zdziwisz pochopnym zaproszeniem gamoniu, bo bede, tyle że wcześniej zadryndam - kobyłka u płota![]()
; jak bedziesz tak "kloł" jak zawsze, przy mojej babie to obaj jesteśmy w dupie i to przez duże D.

zajezdzajcie, ale skoro swit - bo do muzeum lotnictwa z dzieciakiem jade

robok rzępoli w harapuciu