Chełmno / Świecie i okolice
Moderator: Misiek Bielsko
- Marty-Agrest
- jestem tu nowy...
Chełmno / Świecie i okolice
Czy ktoś z forumowiczów zna i sprawdzał już własny sprzęt na jakiś ciekawych trasach w okolicach Chełmna i Świecia? Mam na myśli krótkie wyprawy w teren (popłudniowe, weekendowe) pomiędzy zlotami i zorganizowanymi imprezami 4x4.
Pozdrawiam!
Marty&Asia
Marty&Asia
- Marty-Agrest
- jestem tu nowy...
Ty się zając śmiej ....pwojtas pisze:Jak wrócę z Ukrainy, a później z Transpolonii to posprawdzamy tego Waszego "szerszenia":)

Pozdrawiam!
Marty&Asia
Marty&Asia
- Marty-Agrest
- jestem tu nowy...
A jednak można chociaż, tu cytat:
"Po drogach leśnych można poruszać się tylko wtedy, gdy są one oznaczone drogowskazami dopuszczającymi ruch po nich (na przykład drogi dojazdowe do ośrodków wypoczynkowych, punktów widokowych)... i dalej ... można zgłosić się do nadleśnictwa i uzgodnić, którędy można jeździć, a którędy lepiej nie. Przecież w lasach operuje się ciężkim sprzętem, jeżdżą wielkie samochody i są trasy przeznaczone do takich przejazdów. Trzeba tylko wiedzieć, gdzie przebiegają, pogadać z nadleśniczym i można jeździć"
To nie zmienia faktu jazdy w lesie "tak sobie" ale możliwość istnieje!
"Po drogach leśnych można poruszać się tylko wtedy, gdy są one oznaczone drogowskazami dopuszczającymi ruch po nich (na przykład drogi dojazdowe do ośrodków wypoczynkowych, punktów widokowych)... i dalej ... można zgłosić się do nadleśnictwa i uzgodnić, którędy można jeździć, a którędy lepiej nie. Przecież w lasach operuje się ciężkim sprzętem, jeżdżą wielkie samochody i są trasy przeznaczone do takich przejazdów. Trzeba tylko wiedzieć, gdzie przebiegają, pogadać z nadleśniczym i można jeździć"
To nie zmienia faktu jazdy w lesie "tak sobie" ale możliwość istnieje!
Pozdrawiam!
Marty&Asia
Marty&Asia
- Marty-Agrest
- jestem tu nowy...