wtopa z trasą z polskioffroad.pl
Moderator: Misiek Bielsko
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
wtopa z trasą z polskioffroad.pl
Witam
w tą sobotę odbyłem podróż trasą nr 11 Sanok-Bukowsko z ww strony, zapłaciłem za roadbook 37zł i okazało się że była to jedna z moich najgorszych inwestycji. Trasa miała 110 km z tego 25ko to faktycznie trasy offroadowe, 25 ko to drogi kamieniste przejezdne dla zwykłego samochodu osobowego a reszta to regularne drogi asfaltowe lepszej lub gorszej jakości. Chyba nie tego się spodziewamy kupując trasę w takim miejscu, proponuję uważać bo pewnie inne trasy też są takie "fajne"
w tą sobotę odbyłem podróż trasą nr 11 Sanok-Bukowsko z ww strony, zapłaciłem za roadbook 37zł i okazało się że była to jedna z moich najgorszych inwestycji. Trasa miała 110 km z tego 25ko to faktycznie trasy offroadowe, 25 ko to drogi kamieniste przejezdne dla zwykłego samochodu osobowego a reszta to regularne drogi asfaltowe lepszej lub gorszej jakości. Chyba nie tego się spodziewamy kupując trasę w takim miejscu, proponuję uważać bo pewnie inne trasy też są takie "fajne"
- kosa20
- Kontaktowanie:
Re: wtopa z trasą z polskioffroad.pl
A przeczytałeś opis na stronie ? To jest roadbook turystyczny, nie przeprawowy.
Trasa jest turystyczna, oddzielnie są trasy dla zaawansowanych, czyli trudniejsze. W opisie samej trasy znajdziesz zdanie, że "jeśli ktoś chce pojeździć ostrzej w bieszczadach, to..." To chyba dużo mówi ?
Znajdziesz te informacje na stronie, można było wysłać maila z pytaniem do orga... ech

Trasa jest turystyczna, oddzielnie są trasy dla zaawansowanych, czyli trudniejsze. W opisie samej trasy znajdziesz zdanie, że "jeśli ktoś chce pojeździć ostrzej w bieszczadach, to..." To chyba dużo mówi ?
Znajdziesz te informacje na stronie, można było wysłać maila z pytaniem do orga... ech

"kupując trasę"
"najgorsza inwestycja"
karwa.. to o moim hobby ?
ręce opadają
"najgorsza inwestycja"
karwa.. to o moim hobby ?
ręce opadają

Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
- Igor V8
-
Podaj numer konta to odeślę Ci te 37 zł ... tylko już nic nie piszprezes22 pisze:Witam

Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

- Igor V8
-
Jak długo jadę na manualu to też tak mam ...Mroczny pisze: ręce opadają

Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

A gdzie ten roadbook jest na tej stronie i te inne też. W sklepie nie znalazłem. Musze założyć konto? A w temacie trzeba było kupić porządne mapy , poświęcić sporo czasu na opracowanie trasy, a i tak bez znajomosci terenu pojawiłyby sie pewnie problemy.
37 zeta to nie majątek nie biadol , a z tego co piszesz to miałes 50km offroad.
37 zeta to nie majątek nie biadol , a z tego co piszesz to miałes 50km offroad.
W260 2.8D 32MT/32M+S
- kosa20
- Kontaktowanie:
w dziale "Rajd Nieustający"przem81 pisze:A gdzie ten roadbook jest na tej stronie i te inne też. W sklepie nie znalazłem.
Dziękuje
już pędzę szukać pozdrawiam
Już znalazłem ciekawy ten rajd nieustający.

Już znalazłem ciekawy ten rajd nieustający.
Ostatnio zmieniony wt lip 19, 2011 8:19 pm przez przem81, łącznie zmieniany 1 raz.
W260 2.8D 32MT/32M+S
- janusz k160
-
Pojedź na UA-tam jest uroczo!....
Karwa, czy Ty nie potrafisz czytać? ( Mroku-sprawdza się to , o czym tyle razy rozmawialiśmy-szkoły muszą być płatne
)-czytanie ze zrozumieniem to podstawa

Karwa, czy Ty nie potrafisz czytać? ( Mroku-sprawdza się to , o czym tyle razy rozmawialiśmy-szkoły muszą być płatne

Paranoja to znajomość wszystkich faktów.William S.Borroughs
k1603.3TD,Y612.8TDIC,Qashqai+2 1.6dci
Ale że ja nie umiem czytać
a na UA sie wybieram tylko auto muszę choć trochę ogarnąć 

W260 2.8D 32MT/32M+S
- janusz k160
-
No co Ty-prezes 22 niech nauczy się czytać ze zrozumieniem, co kupuje... 

Uff uspokoiłeś mnie ale fakt jest wyrażnie napisane a oprócz tego trasy są rozdzielone na dwie kategorie wystarczyło zjechać przy zamawianiu w dół strony (trasy dla zaawansowanych są nawet tańsze
) . Dziwne że nie wziął tańszej w końcu ze smoczej twierdzy Kraka jest pozdrowiam 

W260 2.8D 32MT/32M+S
- kylo_k2
- Kontaktowanie:
Niestety jest sporo ludzi którzy potrafią tylko narzekać. Proponuję aby prezes22 spróbował wytyczyć trasę 100km podobną do tych z rajdu nieustającego, opracował roadbooka tak żeby nie łamać przepisów i nie pchać się tam gdzie nie wolno, opisał najciekawsze miejsca, jak trochę by się napocił to może doceniłby pracę innych, ehhh szkoda gadać.
Zrób gościu parę tych tras i dopiero oceniaj. Jedne są lajtowe drugie trochę bardziej zaawansowane, poza tym robisz te trasy w lipcu, spróbuj na jesieni albo zimą to dostaniesz trochę większą dawkę adrenaliny.
Zrób gościu parę tych tras i dopiero oceniaj. Jedne są lajtowe drugie trochę bardziej zaawansowane, poza tym robisz te trasy w lipcu, spróbuj na jesieni albo zimą to dostaniesz trochę większą dawkę adrenaliny.
Terrano I 2.7 TD, 94r. lift 2" Ironman, AT 32" + 2" bodylift
Terrano II 2.7 TDi 01r
Terrano II 2.7 TDi 01r
- janusz k160
-
37 zeta--za tyle to ja na dyżur nie dojadę

Ja polecam bieszczady w kwietniu jak tylko śnieg zejdzie to pan prezes będzie miał offroad życia albo póżną jesienią po obfitych opadach deszczu
W260 2.8D 32MT/32M+S
- kosa20
- Kontaktowanie:
i Dow Jones poszedł w dół...Mroczny pisze:"kupując trasę"
"najgorsza inwestycja"
ech, ta globalizacja, ech, Ci prezesi, wystarczy słówko tu i tam i indeksy lecą na pysk...

- Wujek Catkiller
a to nie przypadkiem ten prezes, tej partyi co to ma pretensje do wszystkiego i wszystkich? 

Parchy & Miśki & Yayo Kogielmogiel
-
- jestem tu nowy...
Ten prawa jazdy nie maCatkiller pisze:a to nie przypadkiem ten prezes, tej partyi co to ma pretensje do wszystkiego i wszystkich?

prezes22 pisze: Okazało się że była to jedna z moich najgorszych inwestycji.
Chciałbym mieć twoje szczęście do najgorszych inwestycji

Nie ważne gdzie... ważne, że nie po asfalcie 
Dyskoteka 300 i 200 w dislu

Dyskoteka 300 i 200 w dislu

- decc
- Lokalizacja: Radziejowice - okolice, Patrol Y60 '89 krótki, RD28T'98 TD-6 intercooler, OME+2" @MT33"
ROTFL!Igor V8 pisze: Podaj numer konta to odeślę Ci te 37 zł ... tylko już nic nie pisz

"Nic od Was nie można się dowiedzieć (każdy dla siebie, zakłamane chamy)"
- decc
- Lokalizacja: Radziejowice - okolice, Patrol Y60 '89 krótki, RD28T'98 TD-6 intercooler, OME+2" @MT33"
Naucz się czytać ze zrozumieniem, że to nie Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniemprzem81 pisze:Ale że ja nie umiem czytaća na UA sie wybieram tylko auto muszę choć trochę ogarnąć

"Nic od Was nie można się dowiedzieć (każdy dla siebie, zakłamane chamy)"
O to, tojanusz k160 pisze:Mroku-sprawdza się to , o czym tyle razy rozmawialiśmy-szkoły muszą być płatne)-

Może wtedy mniej będzie takich co to się wyuczy za fri a potem spierdoli za granice twierdząc że ten kraj im nic nie daje

decc pisze:Naucz się czytać ze zrozumieniem, że to nie Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniemprzem81 pisze:Ale że ja nie umiem czytaća na UA sie wybieram tylko auto muszę choć trochę ogarnąć

W260 2.8D 32MT/32M+S
Jest jeszcze inna szansa: może wyda całą kasę na naukę i nie będzie kupować roadbookówmik pisze:O to, tojanusz k160 pisze:Mroku-sprawdza się to , o czym tyle razy rozmawialiśmy-szkoły muszą być płatne)-
![]()
Może wtedy mniej będzie takich co to się wyuczy za fri a potem spierdoli za granice twierdząc że ten kraj im nic nie daje

mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)