Moderator: Misiek Bielsko
cieszy mnie to niezmiernie, zważywszy, że sezon żeglarski chcemy na Siravie zakończyć.. a jazda z przyczepą po wyjebach nie należy do przyjemności..Mroczny pisze:wiesz, ze nowe asfalty zrobili od radoszyc po siravę? i nawet ten kawałek od komarnika po lipniky ogarniają
ja w tym tygodniu, autem, to najdalej wybieram się na drugi koniec miasta, do sklepu Piwa Regionalne..Mroczny pisze:lecę zaraz na wągry aby wprowadzić się w nastrój przed bałkanami
takgrzes pisze:milo sie was czyta![]()
jeden na jachcie, drugi w jakiejs imprezowni... qrcze to jest zycie
tez jestem w pracy i tak z doskoku forum poczytowuje...TomaszRT pisze: Grzesiu, aż tak kolorowo nie jest.. ja na ten przykład teraz pracuję..
zaslanial sie zona i corka...TomaszRT pisze:Drako.. wilcy Cię nie zjedli..
u mnie niestety nie da sie byc i nie pracowac...TomaszRT pisze:to że jesteś w pracy jeszcze nie oznacza, że pracujesz..
co do ciśnienia to na prawdę polecam działać na niższym.. Grzesiu, to nie przychodzi od razu, bądź wytrwały i za jakiś czas zobaczysz, że nie będziesz się czuł jak po spotkaniu z walcem..
jednym z wyższych stadiów niskiego ciśnienia jest rozpalenie grilla na przejściu granicznym PL-UA w trakcie odprawy celnej..
jakże to tak? koncepcja wyjazdu się zmieniła?grzes pisze:bedzie dlugo to fakt, i tym razem jedziemy plaskaczem![]()
dla mnie Nepalczycy*.. u nich 5 minut trwa minimum godzinę, wszyscy uśmiechnięci, agresja nie istnieje - ogólnie mega luz..Drako pisze:dla mnie perfekcjonistami sa holendrzy
niestety tak jest.. praca jest ważna, zwłaszcza jak się na swoim pracuje, ale mimo wszystko winna pozostać środkiem, a nie stać się celem..Drako pisze:U nas jest ogolna tendencja do spalania sie oraz zycia praca. A jak wakacje to raz w roku max 2 tyg
O to, to, to.. albo mieszkancy BhutanuTomaszRT pisze:dla mnie Nepalczycy*.. u nich 5 minut trwa minimum godzinę, wszyscy uśmiechnięci, agresja nie istnieje - ogólnie mega luz..
*mieszkańcy Nepalu ogólnie, bo nacji tam jest więcej niż jedna..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość