-malutki victorinox zawsze w kieszeni do wszystkiego
-jak trzeba to WZ. 69. wojska polskiego.

Moderator: Marcin-Kraków
nóż wybrany? kupiony? czy nadal dylemat? jak cos to mam kilka artykolow o nozach z miesiecznika "KOMANDOS".sebalodz pisze:pytanie jak w temacie ? jakies zalecenia, sprawdzone typy ? Chodzi oczywiscie o przeprawy, wyprawy itp.
Budżet do 300,-
Łyknoł jakąś marketingową sciemęTraf02EK pisze:nóż wybrany? kupiony? czy nadal dylemat? jak cos to mam kilka artykolow o nozach z miesiecznika "KOMANDOS".sebalodz pisze:pytanie jak w temacie ? jakies zalecenia, sprawdzone typy ? Chodzi oczywiscie o przeprawy, wyprawy itp.
Budżet do 300,-
postaram sie w najblizszym czasie spisac mniej wiecej co jest i jak byłyby pomocne to moge zeskanowac i podesłać na maila. ale nie od razu bo jest ich ponad 20 a niektore to i 3 strony zajmują
to ja poproszeTraf02EK pisze:nóż wybrany? kupiony? czy nadal dylemat? jak cos to mam kilka artykolow o nozach z miesiecznika "KOMANDOS".sebalodz pisze:pytanie jak w temacie ? jakies zalecenia, sprawdzone typy ? Chodzi oczywiscie o przeprawy, wyprawy itp.
Budżet do 300,-
postaram sie w najblizszym czasie spisac mniej wiecej co jest i jak byłyby pomocne to moge zeskanowac i podesłać na maila. ale nie od razu bo jest ich ponad 20 a niektore to i 3 strony zajmują
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość