kupiłeś se zestaw dla żon ...moja taki ma

żeby... mi wiecznie coś z piwnicy nie podbierała
Moderator: Marcin-Kraków
jak znajdziesz ten zestaw na zdjęciu, to w górnym lewym roku masz przejściówkę z 1/4" na bityselim pisze:Sygma...napisz jaśnie co wypadabo,nie kumam
kupiłeś se zestaw dla żon ...moja taki ma![]()
żeby... mi wiecznie coś z piwnicy nie podbierała
Co do sonica to mogę śmiało powiedzieć, że są zarąbiste. Mieliśmy swego czasu jeden taki wózek na filii, ogólnie zestaw wielkoścą toplula za4tysiące kosztował prawie 7 tysi. Ale kumpel złapał po jednym kluczu i zrobił dziwny test, stuknął jeden w drugi i o dziwo na sonicu nawet śladu, na toptulu niestety tak (a mechanicy chwalą toptula).selim pisze: ....
od mechaniorów spływa ,że Sonic (nie znam) jest podobno bardzo dobry
do amatorstwa uważam ,że Yato jest wystarczające
Sygma pisze:dzisiaj kupiłem zestaw KING TONY 2551MR
jutro ma być u mnie....... i obaczmy co to warte i jak wykonane
jak git, to wezmę więcej ich produktów
W przejściówce do mocowania bitów wypadła mi dzisiaj taka mała kulka (zestaw YAYO YT-2806).
Upsss.. zdarza się.
Dzwonię do YATO by uczciwie zakupić taką nową przejściówkę (bo pewnie kuleczek nie sprzedają) a okazuje się.... że kurfa nie ma takich do kupienia![]()
czyli żadnego bita nie mogę użyć bo wypada.
Cały zestaw w zasadzie do wywalenie przez głupia małą kuleczkę.![]()
Dziadostwo.
w IC, prawieselim pisze:czifu,robisz w IC czy Harcie ?
udało sięjpi pisze:kup małe łożysko, zdemontuj i masz kuleczkę
ernil pisze:Kingtony, jak już pisałem wcześniej, to zajebiste narzędzia. Dawały radę długo nawet w warsztacie z debilami zamiast pracowników. Pneumaty, skakanie po przedłużkach i takie tam.
Naprawdę dobre i tanie narzędzia.
W zasadzie jakością biją je dopiero <span id="n523hu9_8" class="n523hu9">profi</span> sprzęty typu Snap-On. Ale to już zupełnie inna liga narzędzi.
jasne jasne, sama mi się w rękach rozpadłaPatryk 160 pisze:aha
JPI
nie zmieniałem nią bynajmniej kół w tramwaju czy pociągu
rozumiem Twój fffkurwPatryk 160 pisze: ależ się fffkurwiłem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość