Jest tak, wkładam rejestrator w uchwyt - jest OK. Włączam go - jest OK, nawet najmniejszych zakłóceń. Problem zaczyna się gdy podłączam ładowarkę i wtedy wszystkie stacje FM przestają odbierać, to może jeszcze nie największy problem bo nagrywam rejestratorem tylko jazdy w "terenie" i na ten czas albo wyłączam radio w ogóle, albo włączam płytę. Niestety radio CB przestaje działać całkowicie - nawet stojący 5m dalej samochód z radiem i ja go nie słyszę.
Próbowałem już chyba wszystkiego, począwszy od różnych (różne oznaczenia/rodzaje) filtrów ferrytowych, zmieniałem ułożenie przewodów, ładowarki, przewody z prostych na skręcone i lekko się poprawiło a nawet kupiłem przejście z z wtyki zapalniczkowej na USB i podłączyłem przewodem USB i było jeszcze lepiej do tego stopnia że radio CB ożyło. Niestety radio FM na większości stacji strasznie szumi.
Ale jest jeszcze jedno małe ale. Przekładam rejestrator do innych samochodów i uj, wsio działa tak jak powinno i problem występuje tylko w Galloperze

Ma drogie Bravo jakieś pomysły.