Moderator: Marcin-Kraków
a ten Parch jest na sprzedaż za jakieś maluśkie szelestytygrysek4ever pisze:No, nareszcie się ruszyło, bo nudzi mi się w pracy...![]()
Masz rację, ten parchol nadawałby się na bank "pszestżepóf"![]()
Żarty żartami, ale z takiej wyliczanki czasami mogę wyrwać coś, o czym nikt nie pamięta...![]()
faktycznie jakaś hienatygrysek4ever pisze:Nie wiem, ale wolę nie pytać.
Panowie chcieli za stareńkie plastikowe [w tym jeden popękany] poszerzacze nadkoli po 150 zł/sztuka. [W W-ie robią za 60 zł /szt. z lakierowaniem pod Twójk kolor]. Wolę więc nie pytać ileza CAŁEGO Parcha
Fajnie, że się bagażnik podoba. Chociaż mimo tego że rurki są grubościenne, mogły mieć troszkę większą średnicęBartas pisze: ten bagażnik dachowy muszę zerknąć z kolegą który główkuje jak to zrobić dobrze
Gaz przy niskich temperaturach( nie robi),pozatym jak go uzupełniać?tygrysek4ever pisze:Może czegoś nie łapię, bo ciemniak jestem :oops: co z tym gazem jest nie tak zimą ??Jaaareeek ! pisze: co jak co, ale kuchenka gazowa zupełnie się nie kwalifikuje na wyprawę zimową
gaz w niskich temperaturach zamarza.tygrysek4ever pisze:Może czegoś nie łapię, bo ciemniak jestemJaaareeek ! pisze: co jak co, ale kuchenka gazowa zupełnie się nie kwalifikuje na wyprawę zimowąco z tym gazem jest nie tak zimą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości