Ma działać zasilacz od laptopa, jakaś ładowarka..
tak, żeby nie przepłacic i żeby działało..
rozrzut cenowy kosmiczny, allegro zapchane a jam laik

Moderator: Marcin-Kraków
chyba raczej odwrotnieGrzechoS pisze:Jak tylko do ładowania i do laptoka to czy koniecznie potrzebna przetwornica. Lepiej chyba zasilacz samochodowy do kompa i ładowarka samochodowa do czegoś tam. Unikasz wtedy przetwornicy, zasilacza 220V do kompa i ładowrki 220v do czegoś tam. Mniej kabli i małych pudełeczek. Jak potrza do innych urządzeń ( np. czajnik elektryczny) to inna sprawa.
Ja nie jestem przeciwnikiem przetwornicy, sam posiadam, ale przeczytałem:pinc6x6 pisze: chyba raczej odwrotniezasilacze samochodowe do laptopa,GPS-a,aparatu,komury, latarek, walkie-talkie gdzie to wszystko chcesz podłączyć
![]()
a i tak musisz wozić zasilacze sieciowe
Ja mam wybebeszonego z akumulatora i ze zmieniona obudowa malego apcRX01 pisze:UPSa sobie kup
najlepsza rada z możliwych - używany UPS bez baterii będzie kosztował grosze a będzie miał lepsze parametry niż byle "przetwornica"RX01 pisze:UPSa sobie kup
6kg. Np. takaMieciu1 pisze:No to niby wygląda to dobrze![]()
Ile to waży jeśli można wiedzieć
Mieciu1 pisze:No ja bym pod taką 1000w za 360 pln to raczej nie podpinał takich rzeczy jak to co Napisałeś(nawet takich co by 800w brały bym nie podpinał
) ale ja tam się nie znam
pinc6x6 pisze:3KW za 350zł![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość