Tereny między krakowem a katowicami?
Moderator: moralez
Tereny między krakowem a katowicami?
witam
zna ktoś fajne tereny/trasy/tory w rejonie pomiędzy krakowem a katowicami?
jeśli ktoś jeździ w tej okolicy to chętnie się dołącze bo lepiej się wybrać w kilka aut, jak coś to info na prv
pozdrawiam
leszek
zna ktoś fajne tereny/trasy/tory w rejonie pomiędzy krakowem a katowicami?
jeśli ktoś jeździ w tej okolicy to chętnie się dołącze bo lepiej się wybrać w kilka aut, jak coś to info na prv
pozdrawiam
leszek
- Xshyshtoff
-
- Kontaktowanie:
Re: Tereny między krakowem a katowicami?
sprawdzam czy po latach powiększyła się wiedza o tym gdzie można sobie pojeździć...
Vehicross był ale się zbył
Mitzcek Monterrro-lubi podróże duże i nie duże
GOT Gekon Offroad Team
GOT Gekon Offroad Team
Xshyshtoff pisze:sprawdzam czy po latach powiększyła się wiedza o tym gdzie można sobie pojeździć...
taaaa , wiedza to się powiększyła o tyle, że można jeździć w coraz mniejszej ilości miejsc

Niech Discovery Będzie z Wami ... na Zawsze!
- Xshyshtoff
-
- Kontaktowanie:
no własnie się wybieram do Bolesławia i Bukowna. I jedzie też disco ze mną. Tylko to nowsze. Na poduszkach.
A jeśli gdzieś jeździcie to w którym dziale forum jest zajawka? czy zwołujecie się na telefon?
A jeśli gdzieś jeździcie to w którym dziale forum jest zajawka? czy zwołujecie się na telefon?
GOT Gekon Offroad Team
GOT Gekon Offroad Team
Xshyshtoff pisze:no własnie się wybieram do Bolesławia i Bukowna. I jedzie też disco ze mną. Tylko to nowsze. Na poduszkach.
"gdzie jest zajawka" to nie wiem...nie korzystałem
ale tel. jak najbardziej (dobrze jest założyć temat jak ty bo to zawsze może kogoś zainteresować)
Bolesław, Bukowno... a konkretnie?...czy nie masz planów
..... i kiedy?
- Xshyshtoff
-
- Kontaktowanie:
przeczytałem twój wpis w innym temacie. więc innym razem się spotakamy. Wywoła się ten temat lub tamten. Tereny znam ... sypkie i błotne
zadzwon jak by co 608891949

GOT Gekon Offroad Team
GOT Gekon Offroad Team
Xshyshtoff pisze:przeczytałem twój wpis w innym temacie. więc innym razem się spotakamy. Wywoła się ten temat lub tamten. Tereny znam ... sypkie i błotne![]()

a i owszem odezwę się po świętach.
Puki co monitoruję oba..

pany jak skoncze w koncu robic i składac frote to sie przyłaczę do jakiegos wspolnego wypaduCeloDefi pisze:Xshyshtoff pisze:przeczytałem twój wpis w innym temacie. więc innym razem się spotakamy. Wywoła się ten temat lub tamten. Tereny znam ... sypkie i błotne![]()
![]()
nooo tak skaczę z tematu na temat...
a i owszem odezwę się po świętach.
Puki co monitoruję oba..

Nie mam jeepa
samurai 

Dajcie znac na ogolnym jak fos bedziecie szykowac.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
ssslavo pisze:I jak tam bo Bolesławiu? Pojeździli ?
nie wiem nie byłem

W przyszłą niedzielę zrobimy znowu jakieś ognisko.
PATROL
SAMURAI
GEKON
SAMURAI
GEKON
- Xshyshtoff
-
- Kontaktowanie:
pojeździli. I dalej uwazam że tu są fajne tereny dla początkujących. "Rozbudowała" sie powierzchnia po której można pojeździć. "Brzózki" to teraz miejsce w sam raz do sprawdzenia opon. To prawie "łąka" równomiernie pokryta glinką. Piasków-pod dostatkiem. Szutrów-opór. Kałuże małe i duże i bajorko na które nie trafiłem
Sprawdzliśmy jak dział system blokowania kół w disco. Stanął na wykrzyżu z kołami w górze po przekątnej, dodał równomiernie gazu i po pół sekundy koła się zblokowały hamulcami i pojechał.. A ja wykopałem dołek oponami i stałem z dziobem skirowanym w niebo. Widowiskowo ale trzeba mnie było ściągnąć linką. Następnym razem potrenuję wyhamowanie hamulcami - ręcznym i nożnym. Na ile to działa w praktyce. I opony mam zbyt agresywne. Disco było na pirelli scorpion. Tylko błoto mu nie pasowało. piach, szuter, trawa - bez problemu..
Jeśli ktoś będzie chciał się spotkać to "imprezy inne" , "spotkanie dla poczatkujących".. Tam się skrzykniemy..

Sprawdzliśmy jak dział system blokowania kół w disco. Stanął na wykrzyżu z kołami w górze po przekątnej, dodał równomiernie gazu i po pół sekundy koła się zblokowały hamulcami i pojechał.. A ja wykopałem dołek oponami i stałem z dziobem skirowanym w niebo. Widowiskowo ale trzeba mnie było ściągnąć linką. Następnym razem potrenuję wyhamowanie hamulcami - ręcznym i nożnym. Na ile to działa w praktyce. I opony mam zbyt agresywne. Disco było na pirelli scorpion. Tylko błoto mu nie pasowało. piach, szuter, trawa - bez problemu..
Jeśli ktoś będzie chciał się spotkać to "imprezy inne" , "spotkanie dla poczatkujących".. Tam się skrzykniemy..
GOT Gekon Offroad Team
GOT Gekon Offroad Team
Jakies foty czy filmy beda?
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
- Xshyshtoff
-
- Kontaktowanie:
chłopaki nakręciły sobie zjazd "rolercosterem" i ze trzy przejazdy przez dużą kałużę.. I dzieciak mi zrobił fotkę z "dziobem" w górze. Nie było nic ciekawego.... Jak będzie więcej ludzi to się fotki zrobią...
GOT Gekon Offroad Team
GOT Gekon Offroad Team
A może jakieś spotkanko na pogorii ? W przyszłym tyg
U nas w Piekarach patrolowce jeżdżą po hołdzie po byłej kopalni Andaluzja
O raz jest jeszcze taki teren kolo Brynicy na osadnikach (taki lajtowy ale jak poleje deszczem to robi się hard )
Pozdrawiam
U nas w Piekarach patrolowce jeżdżą po hołdzie po byłej kopalni Andaluzja
O raz jest jeszcze taki teren kolo Brynicy na osadnikach (taki lajtowy ale jak poleje deszczem to robi się hard )
Pozdrawiam
Honker 2.5d> Nissan Terrano II 2.7d