Szukam chętnych do pojeżdzenia z warszawy
Moderator: moralez
-
- jestem tu nowy...
Szukam chętnych do pojeżdzenia z warszawy
Szukam chętnych ludzi do pojeżdzenia w terenie
- rafbor1973
- jestem tu nowy...
Re: Szukam chętnych do pojeżdzenia z warszawy
A z jakiej części Warszawy?? Bo to jednak takie pojęcie mało precyzyjne.... 

Też bym się dołączył jak maleństwo wypełznie z warsztatu
Napisz do mnie na PW co masz i gdzie chcesz poszaleć to się jakoś ustawimy. Może jeszcze jakiś znajomków wyciągnę.

Y60 2,8TD, 5" Tough Dog-adjustable, 35"MT. Toyota Hilux 3.0
Jak coś zorganizujecie dajcie znać chętnie podlece do was 

a gdzie teraz można bezpiecznie przetestować autko w terenie koło Wawy, jakieś typy?
nowa i do tego baba
patrol GR
patrol GR
Z chęcią się przyłącze do wyżej wymienionych kolegów
Maverick GLX
- rafbor1973
- jestem tu nowy...
Zalezy o jakich testach mówisz. W okolicach Pułtuska jest kilka fajnych żwirowni. Może tam?matkowka pisze:a gdzie teraz można bezpiecznie przetestować autko w terenie koło Wawy, jakieś typy?
No i zależy z jakiej części Wawy jesteś. Ja jestem z północy, więc w tej okolicy mozna coś wynaleźć. Np okolice Nowego Dworu Mazowieckiego. Chociaż prawda jest taka, że w Warszawie to raczej nie poszalejesz...
to mało wiesz ...
jest kilka ciekawych miejsc choć może i na mapie nie wypatrzysz
ja chwilowo jestem wyłączony z ostrzejszego jezdzenia - auta sie motaja ..
ale w przyszłym miesiacu
ps. wystarczy poczekać aż popada i znowu sie zaczynaja tel. o 2 w nocy lub pozniej ... ze ktos wkleił

jest kilka ciekawych miejsc choć może i na mapie nie wypatrzysz

ja chwilowo jestem wyłączony z ostrzejszego jezdzenia - auta sie motaja ..
ale w przyszłym miesiacu

ps. wystarczy poczekać aż popada i znowu sie zaczynaja tel. o 2 w nocy lub pozniej ... ze ktos wkleił

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
- rafbor1973
- jestem tu nowy...
Nie twierdzę że wiem wszystko
Ale w moich okolicach, to albo szlabany, albo tereny prywatne..... Jak masz ciekawe lokalizacje to się podziel

Ale w moich okolicach, to albo szlabany, albo tereny prywatne..... Jak masz ciekawe lokalizacje to się podziel

Też się bym przyłączył i pojeździł tylko kiedy i gdzie?
Maverick GLX
Kuklowka koło Grodziska Maz daje rade . Chetnie sie przyłaczymy Sami X2 exsterm mile widzany jak cos sie ukreci to na PRV
poczytaj troche o Kuklowce , tam nie wolno ot tak sobie wjechac. Po raz kolejny przypominam, ze omawianie terenow na forum regionalnym, nie ogolnym.
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Albercik .. do regionalnego trzeba dostać dostęp .. a moderator G@ ciagle na wyjazdach 

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
Cześć wszystkim!
to mój pierwszy post na tym forum ale z czasem mam nadzieję, że będzie ich więcej bo chciałbym kupić jakieś 4x4.
Od pewnego czasu śledzę aukcje internetowe ale nic ciekawego nie mogłem znaleźć, aż do czasu - sąsiad sprzedaje krótką Vitarę 2.0 '99. Pobieżnie ją obejrzałem i wydaje się w porządku. Prośba, czy któryś z Was mógłby pomóc przy zakupie pierwszego auta 4x4. Do tej pory jeździłem osobówkami w dodatku sportowymi, więc o reduktorach, ramach, mostach, blokadach nie mam zbyt dużego pojęcia... Auto ma służyć do codziennej jazdy + okazyjnie jakieś wyjazdy do lasu, na ryby, oczywiście z perspektywą rozwoju na jakieś cięższe warunki
region Warszawa (bemowo) - sprawa jest pilna, fajnie jakby dziś wypaliło, jakby co podaję kontakt tel: 500600573, Sławek
Pozdro!
to mój pierwszy post na tym forum ale z czasem mam nadzieję, że będzie ich więcej bo chciałbym kupić jakieś 4x4.
Od pewnego czasu śledzę aukcje internetowe ale nic ciekawego nie mogłem znaleźć, aż do czasu - sąsiad sprzedaje krótką Vitarę 2.0 '99. Pobieżnie ją obejrzałem i wydaje się w porządku. Prośba, czy któryś z Was mógłby pomóc przy zakupie pierwszego auta 4x4. Do tej pory jeździłem osobówkami w dodatku sportowymi, więc o reduktorach, ramach, mostach, blokadach nie mam zbyt dużego pojęcia... Auto ma służyć do codziennej jazdy + okazyjnie jakieś wyjazdy do lasu, na ryby, oczywiście z perspektywą rozwoju na jakieś cięższe warunki

region Warszawa (bemowo) - sprawa jest pilna, fajnie jakby dziś wypaliło, jakby co podaję kontakt tel: 500600573, Sławek
Pozdro!
Ostatnio zmieniony pt sie 20, 2010 8:52 pm przez Youtro, łącznie zmieniany 1 raz.
EG4 (90KM)-> EJ1 (141KM)-> EJ9 (90KM)-> EJ1 (270KM)-> czas na 4x4 Suzuki GV2000 '99
Bardzo chętnie się przyłącze - jeśli chodzi o mnie warszawa - piaski
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Maverick GLX
również chętny
Bemowo, ale nie wazne gdzie - upalanie to i 300km dojezdzam ;P

PATROLnięty 
~----oo----/ LAWETA (przyczepa) - 2x4,5m, 1800/2500kg -moge sie podzielic

~----oo----/ LAWETA (przyczepa) - 2x4,5m, 1800/2500kg -moge sie podzielic

Może ktoś do Świecia n/W 25.09 jedzie? Rajd tani i może być fajny, tylko trochę daleko, a grupie będzie raźniej.
Porzy pisze:Może ktoś do Świecia n/W 25.09 jedzie? Rajd tani i może być fajny, tylko trochę daleko, a grupie będzie raźniej.
a gdzies info jest

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
http://www.expedycja.pl/?section=127&art=239 spoko tylko 290km, ja się w weekend wybieram tu http://www.alpinexpedic.eu/pl,aktualnos ... Y_4X4.html i mam wrażenie, że to całkiem blisko 

Patrol Y60 Long 2.8TD '94
Lab 4x4 Royal Long MT AT AP '02
czytasz 33 widzisz 2 pary cycków:-)
Lab 4x4 Royal Long MT AT AP '02
czytasz 33 widzisz 2 pary cycków:-)