"VforVendetta"

nareszcie sie wachowscy zrehabilitowali mo za przeproszeniem "kontynuacjach" matrixa.. pewnie wielu sie nie spodoba ale dla mnie majstersztyk i dbalosc o szczegoly. Niezla muzyka i wiele cytatow - film trzeba ze 2 razy obejrzec...a i nie wiem skad w recenzjach wstep "po wygraniu II wojny swiatowej w anglii panuje faszyzm"..

niewiarygodne bullshit.
"Hostel`a" nie widzialem choc podobno lepszy marketing mial niz sam film..ale sie nie wypowiem
"Czerwony Kapturek" - dziecka bym nie zabral - po co? jak i tak nie zrozumie - ogolnie slaby i zrobiony "Na fali" filmow tego typu.. Jakby nie Wierzbięta to by kicha totalna byla. Cieszyc sie ze dubingujacych aktorow mamy dobrych. Kilka postaci bylo niezlych (wiewiora - fotograf i koziol sa cool

)
"Dzienna Straz" Na kolana

dla mnie klasyka - choc kilka scen mogli sobie darowac - ale nasi nigdy takiego filmu nie zrobia...szkoda z niecierpliwoscia czekam na ostatnia czesc "Wieczorna straz"
Wlasnie ogladam "Straszny Film 4".......
...
..
.
straszny....w trajlerach najlepsze sceny pokazali - jak narazie kieeepsko. 1 byla taka sobie, 2 dno, 3 nawet..a 4 chyba do 2 nawiaze..straszna tandeta.