Wielka Ucieczka - film dokumentalny o polskim offroadzie
Moderator: moralez
- alien256
-
- Kontaktowanie:
Wielka Ucieczka - film dokumentalny o polskim offroadzie
Ostatnio zmieniony czw cze 21, 2012 8:24 pm przez alien256, łącznie zmieniany 2 razy.
N4x4D
Re: Wielka Ucieczka - film dokumentalny o polskim offroadzie
Wygląda na to że będzie dobrze 

Zdjęcia , zdjęcia , zdjęcia
I ja tam byłem
czekamy na całość 

- kwiatostan
-
Czekamy!
http://www.Terenwizja.pl -najlepsze filmy offroadowe w sieci
Inicjatywa fajna, a jaki cel? 

Jestem Sawis jeżdżę dżipem,Nie ciekawym jestem typem.
- alien256
-
- Kontaktowanie:
Skoro obejrzałeś i inicjatywa Ci się spodobała, to nie wiesz jaki jest cel?sawis pisze:Inicjatywa fajna, a jaki cel?
N4x4D
lekrama
great escape
polski off road zaczął się trochę wczesniej

- alien256
-
- Kontaktowanie:
Nazywaj to jak chceszanatol pisze:lekramagreat escape

Poza tym nie opowiadamy w filmie o tym jak się zaczął polski offroad, bo to nie jest historia polskiego offroadu, tylko nasze spojrzenie na offroad z GER 2012 w tle

Ostatnio zmieniony czw cze 21, 2012 10:35 pm przez alien256, łącznie zmieniany 1 raz.
N4x4D
- cordoba_2004
-
lokowanie produktu
Jest GV i jimny - Głodówka zbawia duszę i leczy ciało
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
..niech i będzie, może ja tego nie rozumie - i tak mi sie bardzo spodobało, tak samo jak inicjatywa terenwizji, fajnie ! coś sie nareszcie dzieje w tym temacie
Jeździjcie tez po mniejszych imprezach, moze kiedys zobacze swoje auto w internetowym (moze nie tylko
) tv 

Jeździjcie tez po mniejszych imprezach, moze kiedys zobacze swoje auto w internetowym (moze nie tylko

- kwiatostan
-
Sprobujcie zrobic relacje z rajdu bez zadnej raklamu np umieszczonej na autach. Do wszystkiego sie mozna przyczepic ze jest reklama. Nawet posty na tym forum moga byc moderowane przez rozne firmy...Paranoja
Ja chcialbym zobaczyc fajny dokument o offroadzie. Szczegolnie ze wiem jakie to trudne...
Dzis bylismy na kolejnym rajdzie. na kazdej probie wyszyscy kreca filmy, kilka kamer gopro w aucie. a pozniej setki kijowych filmow na YT i jesli chodzi o offroad to pierdolnik straszny. Ale zamiast marudzic to staramy sie to zmieniac.
Ten post tez jest reklama......
Ja chcialbym zobaczyc fajny dokument o offroadzie. Szczegolnie ze wiem jakie to trudne...
Dzis bylismy na kolejnym rajdzie. na kazdej probie wyszyscy kreca filmy, kilka kamer gopro w aucie. a pozniej setki kijowych filmow na YT i jesli chodzi o offroad to pierdolnik straszny. Ale zamiast marudzic to staramy sie to zmieniac.
Spoko,spoko...kwiatostan pisze:Sprobujcie zrobic relacje z rajdu bez zadnej raklamu np umieszczonej na autach. Do wszystkiego sie mozna przyczepic ze jest reklama. Nawet posty na tym forum moga byc moderowane przez rozne firmy...Paranoja
Robicie dobra robote

Bede wam kibicował.Zeby wkoncu wypaliło.
Mozecie tez zrobic jakis pełnometrazowy film np z Baja Poland,z przygotowan trasy z kampu z samego rajdu,wywiady z zawodnikami(podobno bedzie sama smietanka),pogadanki z orgami i np z przygotowan jakiegos teamu i tp.Mysle ze to byłby dobry dokument nt rajdow.Sam bym kupił taka płytke.
To jest tez reklama...
Baja Poland

Gr 850Nm mi sie marzy :)
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Krytycy
zainwestować w sprzęt i kręcić samemu bez reklam bez nazw marek samochodów bez twarzy ludzi . Dokumentalne ,fabularne, jakie chcecie ale krytyka jeszcze przed premierą eee no to chyba przesada .
Jako współinicjatorzy pomysłu nakręcenia filmu dokumentalnego o polskim offroadzie z uwagi na to ,ze jest bardzo mało filmów (pisząc filmów mam na myśli coś co da się oglądać ) o tej tematyce . Film ma mieć na celu upowszechnienie sportu offroad w szerokim zakresie . Mamy nadzieje również ,że pomoże otworzyć drzwi tych od których zależy organizacja imprez offroadowych kto kiedykolwiek organizował jakąś imprezę pewnie wie o czym pisze .
Film o ile wiem nie ma sztywnych ram i o ile się orientuje można jeszcze ciekawe sugestie i pomysły zaadoptować .
Jedynym ograniczenie jest budżet jako że film nie powstaje na żadne zamówienie a środki zaangażowane pochodzą wyłącznie od inicjatorów tego projektu .
Trzymamy kciuki za chłopaków którzy podjęli się tej roboty i czekamy na efekt końcowy .

Jako współinicjatorzy pomysłu nakręcenia filmu dokumentalnego o polskim offroadzie z uwagi na to ,ze jest bardzo mało filmów (pisząc filmów mam na myśli coś co da się oglądać ) o tej tematyce . Film ma mieć na celu upowszechnienie sportu offroad w szerokim zakresie . Mamy nadzieje również ,że pomoże otworzyć drzwi tych od których zależy organizacja imprez offroadowych kto kiedykolwiek organizował jakąś imprezę pewnie wie o czym pisze .
Film o ile wiem nie ma sztywnych ram i o ile się orientuje można jeszcze ciekawe sugestie i pomysły zaadoptować .
Jedynym ograniczenie jest budżet jako że film nie powstaje na żadne zamówienie a środki zaangażowane pochodzą wyłącznie od inicjatorów tego projektu .
Trzymamy kciuki za chłopaków którzy podjęli się tej roboty i czekamy na efekt końcowy .
Trzymam kciuki za kolegów z kamerą,fajna sprawa dobry pomysł( nie ważne kto co mówi
),powodzenia 

Patrol GR 2.8TD.www.forum4x4.pl '' Patrol Włocławek'' na FB
- kwiatostan
-
Gdyby ktos mial watpliwosci ze realizajca rajdow to latwizna 
http://www.youtube.com/watch?v=PHUlo0x6BDU
Czekamy na chetnych do pomocy w nagraniach

Patrol GR 2.8TD.www.forum4x4.pl '' Patrol Włocławek'' na FB
kwiatostan pisze:Gdyby ktos mial watpliwosci ze realizajca rajdow to latwizna

Fajna ekipa
..... życzę aby Wam zapał radocha nie osłabły 

Life's Too Short For A Full Time Job
startowałem w tym rajdzie we ten łykend , i powiem wam ze to co ci kamerzyści tam wyprawiali to szokkwiatostan pisze:Gdyby ktos mial watpliwosci ze realizajca rajdow to latwizna

jeden przez pól prologu biegł obok mojego samochodu i jeszcze go obiegał dookoła

aż się człowiekowi przyjemnie zrobiło .... yyy..... ze niby taki sławny i rozchwytywany przez reporterów

Genitalia-to nie są włoskie linie lotnicze!!!!!!
fajnie zrobione
można było jeszcze nadmienić, że przy wyszarpywaniu auta z błota do przodu powinno pamiętać się o podniesieniu maski do góry. w razie "W" maskę da się wyklepać, głowy niestety nie
.
ale filmik mnie sie podoba, świetny
http://www.youtube.com/watch?v=zG5MdPl_IMg

ale filmik mnie sie podoba, świetny

http://www.youtube.com/watch?v=zG5MdPl_IMg