https://www.youtube.com/watch?v=JCesbG0 ... e=youtu.be
Moderator: moralez
SuperBarthez pisze: Już niedługo więcej szczegółów związanych z naszym wyjazdem na Dakar![]()
Mam takie samo wrażenie. Ujęcia, montaż, obróbka kolorów naprawdę świetna i bardzo trafia w mój gust, natomiast scenariusz się jakby zaciął.Placek^ pisze:Film jak zwykle bardzo dobry, ale mam wrażenie że ostatnio wszystkie Twoje produkcje są bardzo podobne, robione według jednego schematu. Oglądam i ładnie, fajnie, ale nic nie zaskakuje, co nie zmienia faktu że jestem pod wrażeniem. No ale apetyt rośnie w miarę jedzenia
To cena jaką płacę za produkcję kilku klipów z jednego rajdu. Celowo je unifikuję, żeby bardziej przypominały czysto dziennikarskie relacje- w ten sposób jestem w stanie je ogarnąć operatorsko i montażowo i robić to w taki sposób, żeby nadal trzymały poziom. Przed wyjazdem na Dakar odpalę videobloga. W jego ramach będę montował bardziej kreatywne tematyKabal pisze: Placek^ napisał(a):
Film jak zwykle bardzo dobry, ale mam wrażenie że ostatnio wszystkie Twoje produkcje są bardzo podobne, robione według jednego schematu. Oglądam i ładnie, fajnie, ale nic nie zaskakuje, co nie zmienia faktu że jestem pod wrażeniem. No ale apetyt rośnie w miarę jedzenia
Mam takie samo wrażenie. Ujęcia, montaż, obróbka kolorów naprawdę świetna i bardzo trafia w mój gust, natomiast scenariusz się jakby zaciął.
Będziemy śledzić z zapartym tchemBarthez pisze:To cena jaką płacę za produkcję kilku klipów z jednego rajdu. Celowo je unifikuję, żeby bardziej przypominały czysto dziennikarskie relacje- w ten sposób jestem w stanie je ogarnąć operatorsko i montażowo i robić to w taki sposób, żeby nadal trzymały poziom. Przed wyjazdem na Dakar odpalę videobloga. W jego ramach będę montował bardziej kreatywne tematyKabal pisze: Placek^ napisał(a):
Film jak zwykle bardzo dobry, ale mam wrażenie że ostatnio wszystkie Twoje produkcje są bardzo podobne, robione według jednego schematu. Oglądam i ładnie, fajnie, ale nic nie zaskakuje, co nie zmienia faktu że jestem pod wrażeniem. No ale apetyt rośnie w miarę jedzenia
Mam takie samo wrażenie. Ujęcia, montaż, obróbka kolorów naprawdę świetna i bardzo trafia w mój gust, natomiast scenariusz się jakby zaciął.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość