Wasze rekomendacje kinowe i nie tylko
Moderator: moralez
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Re: Wasze rekomendacje kinowe i nie tylko
Locke pierwsza klasa. Tour de force Toma Hardy'ego.
Obejrzałem w kinie IX epizod Star Warsów. No kaszana jest, ale w sumie czego się było spodziewać.
Także wcześniej Terminator: Dark Fate. Arnold i Linda najsłabszymi składowymi filmu. Predatora zarżnęli wcześniej ostatnim filmem, uniwersum Obcego też leży i kwiczy.
Oficjalnie wszystkie duże serie z mojego dzieciństwa zostały zamęczone. O dziwo najlepiej bronił się Stallone w swoich tasiemcach.
Serialowy Wiedźmin mnie nie porwał, chociaż Cavill jako Geralt mi pasuje wyjątkowo.
Powszechnie zachwalane Stranger Things też nie porwały jak na razie, choć drugi sezon wszedł lepiej niż pierwszy.
Sytuację ratują animowane shorty Love, Death and Robots. Jak zbiór opowiadań, tyle że w formie sfilmowanej.
Nie najgorzej zapowiada się seria Obsolete na Youtube, chociaż męczy dostępnością jednego darmowego odcinka na tydzień.
Obejrzałem w kinie IX epizod Star Warsów. No kaszana jest, ale w sumie czego się było spodziewać.
Także wcześniej Terminator: Dark Fate. Arnold i Linda najsłabszymi składowymi filmu. Predatora zarżnęli wcześniej ostatnim filmem, uniwersum Obcego też leży i kwiczy.
Oficjalnie wszystkie duże serie z mojego dzieciństwa zostały zamęczone. O dziwo najlepiej bronił się Stallone w swoich tasiemcach.
Serialowy Wiedźmin mnie nie porwał, chociaż Cavill jako Geralt mi pasuje wyjątkowo.
Powszechnie zachwalane Stranger Things też nie porwały jak na razie, choć drugi sezon wszedł lepiej niż pierwszy.
Sytuację ratują animowane shorty Love, Death and Robots. Jak zbiór opowiadań, tyle że w formie sfilmowanej.
Nie najgorzej zapowiada się seria Obsolete na Youtube, chociaż męczy dostępnością jednego darmowego odcinka na tydzień.
Beware The Rage Of A Berserker
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Boże Ciało ktoś widział?
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Nie widziałem, ale skoro nominacja do oskara jest to warto by chyba obejrzeć.
A dla lubiących japońskie kino i klimaty japsów, wczoraj na netflix znalazłem Giri/Haji, zacne
A dla lubiących japońskie kino i klimaty japsów, wczoraj na netflix znalazłem Giri/Haji, zacne

4x4 SZCZECIN
Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO
Le Mans '66, wciąga od pierwszej minuty 

PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Jay i Cichy Bob Reboot. Dla fanów Kevina Smitha jazda obowiązkowa. Dla reszty bardzo niekoniecznie 
Gwiezdne Wojnyv-jak zwykle efekciarsko, jak zwykle mnóstwo niekonsekwencji w fabule. No i Kylo Ren - największą [cenzura] wśród czarnych charakterów ever. W pizdowatości pobił nawet Misia Kolargola
Obejrzałbym jakieś fanjne sci-fi. Wszystko jakoś ostatnio mnie odpycha.

Gwiezdne Wojnyv-jak zwykle efekciarsko, jak zwykle mnóstwo niekonsekwencji w fabule. No i Kylo Ren - największą [cenzura] wśród czarnych charakterów ever. W pizdowatości pobił nawet Misia Kolargola

Obejrzałbym jakieś fanjne sci-fi. Wszystko jakoś ostatnio mnie odpycha.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
Obejrzałem wczoraj na netflix Cień: "Weteran z zespołem stresu pourazowego zostaje ochroniarzem milionera i jego żony. W obliczu zagrożenia granica między rzeczywistością a paranoją zaczyna się zacierać." se mówię może dobre kino będzie....
...wszystkie dialogi w filmie ktoś zapisał najprawdopodobniej na paragonie fiskalnym bo więcej nie było trzeba, a emocje w filmie.... jak na grzybach.
...wszystkie dialogi w filmie ktoś zapisał najprawdopodobniej na paragonie fiskalnym bo więcej nie było trzeba, a emocje w filmie.... jak na grzybach.
4x4 SZCZECIN
- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
to polecam jeśli nie widziałeś - jeden z najlepszych seriali
https://www.imdb.com/title/tt3230854/
a ja powróciłem do SG - U (Stargate Universe)
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Spróbuj coś z Tomem Cruisem:
Na skraju jutra:
https://www.filmweb.pl/film/Na+skraju+jutra-2014-577622
Wojna światów:
https://www.filmweb.pl/Wojna.Swiatow
mi się podobały

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
Wojna Światów mnie nie wzięła.
Na Skraju jutra to ulubiony film z Criusem mojej żony. Nie cierpi go, więc oglądanie jak ginie co 5 minut bardzo ją ubawiło
Jak lubisz Cruise to jeszcze wizualnie ładna, choć nie bez wad fabularnych jest Niepamięć. No i genialne Vanilla Sky.
Na Skraju jutra to ulubiony film z Criusem mojej żony. Nie cierpi go, więc oglądanie jak ginie co 5 minut bardzo ją ubawiło

Jak lubisz Cruise to jeszcze wizualnie ładna, choć nie bez wad fabularnych jest Niepamięć. No i genialne Vanilla Sky.
Programowo nie oglądam seriali.kpeugeot pisze: ↑sob sty 18, 2020 8:22 amto polecam jeśli nie widziałeś - jeden z najlepszych seriali
tel. 504126172
tel. 504126172
Jak ktoś rozważa Boże Ciało, to zdecydowanie warto.
tel. 504126172
tel. 504126172
A w internetach już jest?
4x4 SZCZECIN
W kinie byłem
tel. 504126172
tel. 504126172
https://www.youtube.com/watch?v=f_4R5xrpqt4
"Autoktóreniepływajestjakłódkabezskrzydeł"
https://youtu.be/6PvSqvedgGs
nie film , ale szacun dla wszystkich aktorów zagranicznych , warto . Jak wklejałem już 10 x wcześniej to trudno . Się wklei jeszcze kiedy
nie film , ale szacun dla wszystkich aktorów zagranicznych , warto . Jak wklejałem już 10 x wcześniej to trudno . Się wklei jeszcze kiedy

serio zasiadasz w sobotni wieczór przed ekranem, łapiesz zonę za kolano i puszczacie sobie film o japońskim przemyśle wielorybniczym?

Ciekawi mnie temat .Film jest ciekawy .Nie wiedziałem że Nor i Isla mają wyebane . Ekoterroryzm też mnie interesuje .
Z żoną to sobie popatrzcie na : "Jiro śni o sushi "
polecam
Z żoną to sobie popatrzcie na : "Jiro śni o sushi "
polecam
Pozatym film mówi więcej o "zmiany klimatu " niż caly wątek z rajdów 4x4

pokazuje mechanizmy i paradoxy.
Misdommar (W biały dzień 2019) ciekawa ekranizacja następstw czegoś, co można byłoby określić mianem turbosłowiańskiego mitu.
Wkraczamy do świata, który dla europejczyków jest obcy, jednak nie możemy się zeń wyrwać, wsiąkając ostatecznie w rzeczywistość lokalnych wierzeń i symbolicznych znaczeń.
Wkraczamy do świata, który dla europejczyków jest obcy, jednak nie możemy się zeń wyrwać, wsiąkając ostatecznie w rzeczywistość lokalnych wierzeń i symbolicznych znaczeń.
to że jesteśmy w dupie, to jasne
..problem w tym, że zaczynamy się w niej urządzać.
Kisielewski.
..problem w tym, że zaczynamy się w niej urządzać.
Kisielewski.
- Misiek Cypr
-
Może niezbyt ambitnie, ale poszedłem, bo nie poszedłem, gdyż blisko było na: Psy3
Dla kogoś, kto nie oglądał wcześniejszych edycji, może taki sobie. Ale mi się podobał. Kałachy, snajperki, pierdolenie, pościg w kubotach, Wartburg 353W (W jak sport oczywiście), laski, stare dziadki znęcające się nad młodym policjantem, trupy i krew. Sie dzieje. Nic nie zapamiętam na stare lata, za cholerę nie będzie z tego kultowych tekstów, ale obejżeć warto. Niekoniecznie za kasę w kinie.
Dla kogoś, kto nie oglądał wcześniejszych edycji, może taki sobie. Ale mi się podobał. Kałachy, snajperki, pierdolenie, pościg w kubotach, Wartburg 353W (W jak sport oczywiście), laski, stare dziadki znęcające się nad młodym policjantem, trupy i krew. Sie dzieje. Nic nie zapamiętam na stare lata, za cholerę nie będzie z tego kultowych tekstów, ale obejżeć warto. Niekoniecznie za kasę w kinie.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
się broni.
Wiele nawiązań, ale do Leona Z. nie powinni. tak jak zarzucenie wątków.
aaa
Angela, teraz wygląda lepiej...

Wiele nawiązań, ale do Leona Z. nie powinni. tak jak zarzucenie wątków.
aaa
Angela, teraz wygląda lepiej...

Wujek Dobra Rada 

właśnie wróciłem z kina , Psy 3 to chyba najebany oglądałeś .............nawet nie idźcie , dawno takiej szmiry nie oglądałem .Misiek Cypr pisze: ↑pn sty 27, 2020 9:13 pmMoże niezbyt ambitnie, ale poszedłem, bo nie poszedłem, gdyż blisko było na: Psy3
Stracony czas , kasy nie chcieli zwrócić . Ostatni raz poszedłem do kina na polski film , po jakiejś trzeciej edycji MIŚ i jakiejś pedalskiej komedii obiecywałem sobie że nigdy w życiu ...........no i sam z nieprzymuszonej woli dzisiaj się wybrałem.

Ps. Misiu , rzuć to.......nie marnuj życia na takie hawno .
Rili?
Ty chyba plakaty Holeckiej zbierasz...

Ty chyba plakaty Holeckiej zbierasz...
Wujek Dobra Rada 

Holecka to jest anioł , dzięki niej miliony polaków wstały z kolan