zbig pisze:To nie program, to cały kanał i dla fanów motoryzacji więc i dla nas też.Biga pisze:Ludzie, ten program nie jest o nas ! O off-road bedzie tam znikomo. Marneee szanseee jak mowia francuzi
Przecież nikt inny nie będzie tego oglądał !

Moderator: moralez
zbig pisze:To nie program, to cały kanał i dla fanów motoryzacji więc i dla nas też.Biga pisze:Ludzie, ten program nie jest o nas ! O off-road bedzie tam znikomo. Marneee szanseee jak mowia francuzi
Przecież nikt inny nie będzie tego oglądał !
Paryż -Dakar nie jest dzięki Martynie tylko dzięki niej świat rajdów jest nam bliższy i czytaj uważniej a potem komentujBiga pisze:Mowienie ze o rajdzie Paryz - Dakar wiemy dzieki Martynie to totalna kompromitacja.
Napisalas:Dominika pisze:Paryż -Dakar nie jest dzięki Martynie tylko dzięki niej świat rajdów jest nam bliższy i czytaj uważniej a potem komentujBiga pisze:Mowienie ze o rajdzie Paryz - Dakar wiemy dzieki Martynie to totalna kompromitacja.
Zwracam uwage na Twoj tekst :Dominika pisze: Za mało wiecie i za dużo gadacie!!!
Mratyna jest dyrektorem i pomysłodawca tego programu i to dzieki niej sporty samochodowe ,np. Off -Road stały sie bliższe Polakom. za nim ona wystąpiła w rajdzie Paryż-Dakar o istnieniu owego rajdu wiedzialo niewielu... Wiec przestańcie krytykować wszystko i wszystkich tylko weżcie sie do roboty bo gdyby na świecie byli sami tacy jak Wy to nie wiedzielibyśmy nawet co to jest samochód!!!
Tak wlasnie napisalem! Bo to jest zenujace i kompromitujace. Niestety.Dominika pisze:czy czasem tego nie napisales??Biga pisze:Mowienie ze o rajdzie Paryz - Dakar wiemy dzieki Martynie to totalna kompromitacja.
sam jesteś żenujący - jak zrobisz tyle dla polskiego sportu co np. M.W(ja jej nie znam, i mi nie imponuje) to wtedy pogadamy bo na razie te Twoje beznadziejne teksty świadczą o tym ile masz kompleksówBiga pisze:Tak wlasnie napisalem! Bo to jest zenujace i kompromitujace. Niestety.Dominika pisze:czy czasem tego nie napisales??Biga pisze:Mowienie ze o rajdzie Paryz - Dakar wiemy dzieki Martynie to totalna kompromitacja.
Kolega Dominiki? Chojnice atakujaHUBA pisze:sam jesteś żenujący - jak zrobisz tyle dla polskiego sportu co np. M.W(ja jej nie znam, i mi nie imponuje) to wtedy pogadamy bo na razie te Twoje beznadziejne teksty świadczą o tym ile masz kompleksówBiga pisze:Tak wlasnie napisalem! Bo to jest zenujace i kompromitujace. Niestety.Dominika pisze: czy czasem tego nie napisales??
dzięki stary!!HUBA pisze:sam jesteś żenujący - jak zrobisz tyle dla polskiego sportu co np. M.W(ja jej nie znam, i mi nie imponuje) to wtedy pogadamy bo na razie te Twoje beznadziejne teksty świadczą o tym ile masz kompleksówBiga pisze:Tak wlasnie napisalem! Bo to jest zenujace i kompromitujace. Niestety.Dominika pisze: czy czasem tego nie napisales??
A wydałeś chłopcze kiedykolwiek chociaż złotówke na te sprawy?HUBA pisze:jestem Jej bratem, a jak nie wiesz kto ile pieniedzy wydał na popularyzację sportu to sie w ogóle nie odzywaj
i mam pytanie?? czy znasz na tyle Martyne aby stwierdzić ile wnosi do swojego hobby?? bo ja uważam że się mylisz i to grubo!!
to niech Ci się nie wydaje, jak bedziesz pewny to wtedy pisz bo chyba za duzo Ci sie wydajeBiga pisze:A wydałeś chłopcze kiedykolwiek chociaż złotówke na te sprawy?HUBA pisze:jestem Jej bratem, a jak nie wiesz kto ile pieniedzy wydał na popularyzację sportu to sie w ogóle nie odzywaj
i mam pytanie?? czy znasz na tyle Martyne aby stwierdzić ile wnosi do swojego hobby?? bo ja uważam że się mylisz i to grubo!!
Coś mi się wydaje że raczej nie.
Podaj jakies fakty to pogadamy.HUBA pisze:to niech Ci się nie wydaje, jak bedziesz pewny to wtedy pisz bo chyba za duzo Ci sie wydajeBiga pisze:A wydałeś chłopcze kiedykolwiek chociaż złotówke na te sprawy?HUBA pisze:jestem Jej bratem, a jak nie wiesz kto ile pieniedzy wydał na popularyzację sportu to sie w ogóle nie odzywaj
nie bede Ci tego uowadniał chociaż w sumie 1 przykład nie zaszkodzi:Biga pisze:Podaj jakies fakty to pogadamy.HUBA pisze:to niech Ci się nie wydaje, jak bedziesz pewny to wtedy pisz bo chyba za duzo Ci sie wydajeBiga pisze: A wydałeś chłopcze kiedykolwiek chociaż złotówke na te sprawy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość