TVN tubo

Widziałeś ostatnio ciekawy film w kine czy na video ?

Moderator: moralez

Awatar użytkownika
zbig

Post autor: zbig » wt sty 06, 2004 3:04 pm

Mikołaj pisze:Oglądałem "Monster Garage" jak zrobili z cadilaca wóz strażacki.
Trochę naciągane ale może być...
Tak naprawdę, to wszystkie zadania z "Monster Garage" są naciągane.. (kosiarka, śmieciarka, wóz strażacki itd. itp.) taka sztuka dla sztuki. Osobiście wolę "śmietnisko" i konstrukcje na zadany temat, wydają mi się bardziej twórcze a przede wszystkim ciekawsze :)2
Także pojedynki robotów, co prawda nie pokazują procesu budowy (nie byłby tak spektakularny) ale można ocenić efekt końcowy a koncepcja sama się weryfikuje.. :)21 (oczywiście, to już nie TVN Turbo)
Jak to mówią: z każdym dniem nieuchronnie wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę

Mikołaj

Post autor: Mikołaj » śr sty 07, 2004 9:18 am

śmietnisko też jest mocno naciągane, np. półtorej godz do końca wszyscy w lesie, a tu nagle czas minął i wszystko gotowe , pomalowane itp. Albo jak budowali big foota to nagle na złomowisku obie ekipy znalazł dla siebie odpowiednie opony ( a'la big foot). To tylko przykłady...
Nie mniej oglądam namiętnie "SCRAPENSCHIP" czy jakoś tak... :)2
Czysta dusza, silna ręka.
Pamiętaj, żelazo nie klęka!!! V8 :wink:

Awatar użytkownika
banan

Post autor: banan » śr sty 07, 2004 9:48 am

a ja cieszyłem się jak głupi, że będzie polski kanał moto...i gówno tam jest...a jak ciekawe to zapierdala z prędkością teledysku i jakiś debil komentuje...za to jak test nowego np. C2 to 20 minut i szczegułowo...
.......ziew....... :)3

chyba, że się poprawi....jak do unii wejdziemy :D

Awatar użytkownika
Marek Wójcik

Post autor: Marek Wójcik » śr sty 07, 2004 10:56 am

Mnie TVN Turbo sie podoba. Co prawda o 4x4 na razie wiele nie jest, ale ogólnie każdy znajdzie coś dla siebie. Natomiast uważam, że nie da się puszczać cały czas programów tylko o motorach albo tylko o 4x4. Skąd by wzieli tyle materiału?

Najbardziej pasuje mi oczywiście TOP GEAR i Motor Vision, szczególnie classic o starych bryczkach. Monster Garage był fajny jak z nowego garbusa robili amfibię.

Jedyne co mi przeszkadza to brak programu w gazetach lub telegazecie.
Co prawda co jakis czas pokazują częściowy program, ale trzeba czekać trochę czasu i sobie notować.

:)2
Marek Wójcik vel Magnus
Toyota Land Cruiser HZJ 73
tlc.org.pl

hajdi

Post autor: hajdi » śr sty 07, 2004 1:14 pm

tylko poczekajcie jak niedlugo na wspanialym kanale tvn turbo
bedzie obszerny reportaz,20 minutowy komentowany oczywiscie przez
martyne pt:w garazu u huby albo ;w chojnicach powstaje pierwszy w polsce rodzinny samochod terenowy zbudowany na GR-ze przez siostre
i brata.
:)21

Awatar użytkownika
banan

Post autor: banan » śr sty 07, 2004 1:19 pm

:D

Mikołaj

Post autor: Mikołaj » śr sty 07, 2004 1:21 pm

:)2 Dobre to było... :)21
Ale big sister i jej brother cię zjedzą...
Czysta dusza, silna ręka.
Pamiętaj, żelazo nie klęka!!! V8 :wink:

Awatar użytkownika
zbig

Post autor: zbig » śr sty 07, 2004 1:27 pm

Mikołaj pisze:śmietnisko też jest mocno naciągane, np. półtorej godz do końca wszyscy w lesie, a tu nagle czas minął i wszystko gotowe , pomalowane itp. Albo jak budowali big foota to nagle na złomowisku obie ekipy znalazł dla siebie odpowiednie opony ( a'la big foot). To tylko przykłady...
Nie mniej oglądam namiętnie "SCRAPENSCHIP" czy jakoś tak... :)2
Fakt tak bywa ale nie nazwał bym tego naciąganiem tylko "warunkiem wstępnym", ponieważ inaczej nie dałoby się pewnych zadań wykonać. W powyższym przykładzie chłopcy mogli by zmontować super konstrukcje ale bez opon, to mogliby sobie dupą po piasku pojeździć. Więc zakładam że te oponki im podrzucają na śmietnisko.. :D
A czasy i to co pokazują to sądzę z powodu montażu w studio. Nie bardzo chłopina wie co oni robią i tnie ten materiał jak mu pasuje, nie zawsze jest zachowana chronologia.. :roll:
Ale jest :)6 :)2
Jak to mówią: z każdym dniem nieuchronnie wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę

Awatar użytkownika
Rhodos

Post autor: Rhodos » śr sty 07, 2004 1:32 pm

no pewnie ze czesci odrzucają nawet sami mówili w jednym odcinku ze wszystko co potrzeba do budowy cxzegos tam znajduje sie na zlomowisku tylko gdzies ukryte
Forek narazie... :)21

hajdi

Post autor: hajdi » śr sty 07, 2004 1:36 pm

na tej stronie martyny pisza ze w drodze wyjatku pozwolila
podpatrzec jak pracuje przy swoich ulubionych motocyklach
i jest tam jedno takie zdjecie mowiace cala prawde jakto martyna jest
obeznana z motocyklami pozuje do zdjecia trzymajac w reku
silnik od MOTORYNKI czyli zwyklego polskiego rometa.
jesli to sa jej ulubione motocykle to niech lepiej zajmie sie tylko pozowaniem do zdjec i ubarwianiem swoja piekna osoba
imprez typu:BIG BROTHER,

Awatar użytkownika
Silvestr

Post autor: Silvestr » śr sty 07, 2004 1:56 pm

Sprawy M. W. były już poruszane wielokrotnie, więc sprawa jest jasna :)21
Zmieniając więc temat - widział ktoś w niedzielę na TVP 3 krótką relację chyba z Rabki?
Silvestr
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8

Awatar użytkownika
Dominika

Kontaktowanie:

Post autor: Dominika » śr sty 07, 2004 2:45 pm

hajdi pisze:tylko poczekajcie jak niedlugo na wspanialym kanale tvn turbo
bedzie obszerny reportaz,20 minutowy komentowany oczywiscie przez
martyne pt:w garazu u huby albo ;w chojnicach powstaje pierwszy w polsce rodzinny samochod terenowy zbudowany na GR-ze przez siostre
i brata.
:)21
A CO ZAZRDOŚCISZ??? Ty za to nigdy nie bedziesz w takim reportażu!

Awatar użytkownika
kpeugeot

Kontaktowanie:

Post autor: kpeugeot » śr sty 07, 2004 2:54 pm

Dominika daj już spokój wiemy że jesteś kobietą walczącą :)21

M.W. jest jaka jest wolny kraj i kazdy może mieć jaka chce opinie o kazdym więc szkoda nerwów.

co innego jeśli uważasz że takie opinie obrażaja ciebie jako jedna z nielicznych aktywnych kobiet w tym sporcie.

to że komus M.W. przeszkadza nie znaczy że ma jakies wąty do ciebie

:D :D :D :D
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!

Awatar użytkownika
Dominika

Kontaktowanie:

Post autor: Dominika » śr sty 07, 2004 3:05 pm

kpeugeot pisze:Dominika daj już spokój wiemy że jesteś kobietą walczącą :)21

M.W. jest jaka jest wolny kraj i kazdy może mieć jaka chce opinie o kazdym więc szkoda nerwów.

co innego jeśli uważasz że takie opinie obrażaja ciebie jako jedna z nielicznych aktywnych kobiet w tym sporcie.

to że komus M.W. przeszkadza nie znaczy że ma jakies wąty do ciebie

:D :D :D :D
właśnie że czuję się urażona, bo denerwuje mnie że wiekszość "męzczyzn" tutaj tak infantylnie inwigiluje w sprawy na których sie kompletnie nie znaja poza tym ta wiekszośc to bardzo prości i ograniczeni ludzie którzy sa tylko mądrzy w tym co piszą( i tym samym totalnie sie kompromitują) bo nic poza tym w życiu im dobrze jescze nie wyszło...
P.S. to nie dotyczy wszystkich
pozdrawiam!
z poważaniem i wyrazami pełnego szacunku:
Dominika.

Awatar użytkownika
zbig

Post autor: zbig » śr sty 07, 2004 3:31 pm

Dominika pisze: ..wiekszośc to bardzo prości i ograniczeni ludzie którzy sa tylko mądrzy w tym co piszą( i tym samym totalnie sie kompromitują)..
..z poważaniem i wyrazami pełnego szacunku:
Dominika.
Chybaś się Dominika szaleju najadła.. :-? albo za dużo K. Dunin czytasz.. :)3

Awatar użytkownika
Dominika

Kontaktowanie:

Post autor: Dominika » śr sty 07, 2004 3:34 pm

zbig pisze: Chybaś się Dominika szaleju najadła.. :-? albo za dużo K. Dunin czytasz.. :)3
chyba jednak nie...
pozdrawiam :wink:

Awatar użytkownika
moralez

Post autor: moralez » śr sty 07, 2004 3:52 pm

To z powazaniem i szacunkiem tyczy sie tez tych, pod ktorych adresem pisalas te inwektywy, dziwnie to wyglada?? Rozumiem ze masz swoje zdanie, ale nie rozumiem dlaczego chcesz zeby wszyscy uwielbiali M.W. kazdy ma swoje argumenty i pewnie po twoich postach zdania nie zmieni. Wiec nie pisz w kolko tego samego bo obrzucanie kogos blotem nie jest sposobem na dyskusje.
ZG 5.2 96r.

Awatar użytkownika
Dominika

Kontaktowanie:

Post autor: Dominika » śr sty 07, 2004 4:01 pm

wojtekd pisze:To z powazaniem i szacunkiem tyczy sie tez tych, pod ktorych adresem pisalas te inwektywy, dziwnie to wyglada?? Rozumiem ze masz swoje zdanie, ale nie rozumiem dlaczego chcesz zeby wszyscy uwielbiali M.W. kazdy ma swoje argumenty i pewnie po twoich postach zdania nie zmieni. Wiec nie pisz w kolko tego samego bo obrzucanie kogos blotem nie jest sposobem na dyskusje.
nie zauważyłeś ze temat M.W. jest już zakonczony a obrzucanie błotem jak to nazwałes -to raczej tyczy sie Twoich kolegów na forum którzy krytykuja mnie i mojego brata

P.S.dziekuje za dyskusje i juz mnie tutaj nikt więcej nie zobaczy!

Kosiarz

Post autor: Kosiarz » śr sty 07, 2004 4:17 pm

Już się martwiłem, że przygasło i mnie ominęło.........
Jestem męską szowinistyczną świnią.......i dobrze mi z tym.
MW nie lubię i już
Ktoś wcześniej napisał, że to ona wypromowała motoryzację w tv buuuuaaaaa.........Jeżeli ta kobieta coś promuje to tylko i wyłącznie siebie. I akurat za to ją podziwiam, że potrafi zrobić coś w mniemaniu niektórych z niczego.
Ale nie o tym...........
TVN zrobił coś, co napewno będzie miało duża oglądalność, wszakże każdy Polak i prawie każda Polka uważa się za znawcę samochodów i mistrza kierownicy. Więc ja myślę, że probram się rozwinie,jednak na chwile obecną nędzny jest okrutnie. Jego jedyna atrakcja to tłumaczenia programów zagranicznych.
Pozdro,
Siwy

P.S.
Proszę mi nie mówić, że moja opinia to obraz moich kompleksów, traumatycznego dzieciństwa, że mi nie staje, albo żona mnie bije............
Ostatnio zmieniony śr sty 07, 2004 4:28 pm przez Kosiarz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
moralez

Post autor: moralez » śr sty 07, 2004 4:28 pm

Z tego co zauwazylem po zakonczeniu dyskusji o m.w. tylko hajdi wspomnial o tobie, ty jak zauwazylem obrzucasz wiekszosc z tu obecnych i nie pisali oni postow o tobie, tylko o martynie i to cie boli. I jesli mnie nie znasz ani moich znajomych to nie mow mi kto jest moim kolega. Wnioskuje ze twoja deklaracja o niepokazywaniu sie tutaj jest chowaniem glowy w piasek...
Ostatnio zmieniony śr sty 07, 2004 4:32 pm przez moralez, łącznie zmieniany 2 razy.
ZG 5.2 96r.

Awatar użytkownika
Misiek Bielsko

Kontaktowanie:

Post autor: Misiek Bielsko » śr sty 07, 2004 4:28 pm

Nikt cie blotem nie obrzucal, ani Twojego Brata, choleryka. Wszystko to byly zarty, w najgorszym razie kpiny.
Jesli nie jestes w stanie zachowac jakiegokolwiek dystansu wobec wlasnej osoby, trudno... obrazaj sie. 8)
A jezeli z kogos tu wychodza kompleksy, to raczej z Ciebie.

[przy okazji okazalo sie, dlaczego bronilas zaciekle kanalu "Turbo" :)21
- rzeczywiscie bedzie program z Toba?]

P.S. Jakby wszystkie kobiety takie byly uczulone na swoim punkcie, zostalbym pedalem...

Awatar użytkownika
moralez

Post autor: moralez » śr sty 07, 2004 4:31 pm

Misiek Bielsko pisze:[przy okazji okazalo sie, dlaczego bronilas zaciekle kanalu "Turbo" :)21
- rzeczywiscie bedzie program z Toba?]
:lol: :lol:

szkoda ze Dominika nam juz nie odpowie... :)21

No ale cala sprawa sie wyjasnila
ZG 5.2 96r.

hajdi

Post autor: hajdi » śr sty 07, 2004 6:31 pm

alez dominisiu ja ci wcale nie zazdroszcze nawet popieram a ty zaraz
sie obrazasz jak dziecko w przedszkolu.bardzo dobrze ze ty i twoj brat macie takie same zainteresowania i wspolnie sie wspieracie.tylko niema co podchodzic do tego tak na powaznie i nawymyslac komus kogo kompletnie nie znasz.kazdy ma prawo do powiedzenia tego co mysli.
to jak zgoda czy nadal sie bedziesz gniewac?bo moze nie chcesz zabierac
wiecej glosu w tym temacie ale sledzisz co tu wypisuja napewno. :)2

Awatar użytkownika
zbig

Post autor: zbig » śr sty 07, 2004 8:03 pm

Kosiarz pisze:..Jego jedyna atrakcja to tłumaczenia programów zagranicznych.
Fakt, dlatego moja krytyka odnosiła się tylko do materiałów filmowych robionych siłami TVN-u.
Programów zagranicznych czy reklamowych nie ma co komentować.

Awatar użytkownika
zbig

Post autor: zbig » śr sty 07, 2004 8:11 pm

Dominika pisze: ..P.S.dziekuje za dyskusje i juz mnie tutaj nikt więcej nie zobaczy!
Eee, nie rób granicy podziału na linii damsko męskiej. Jesteś JEDNYM z nas :)2

ODPOWIEDZ

Wróć do „Filmy”