Jazda po wodzie w Top Gear.
Moderator: moralez
A ta 'Mala Armia' to program w telewizji siakiejs
Ja powaznie, bo tylko 4 programy w porywach do 6 mam to nie wiem, co tam na tych roznych TVN Turbo itd. pokazuja.
Jesli tak, i komus sie chce to niech DivXa zrobi i zapoda na siakis serwer, ku radosci i wdziecznosci ogolu
Ciekawym co oni tam chca porownywac, bo to chyba jakos nie widze plaszczyzny wspolnej dla porownan

Jesli tak, i komus sie chce to niech DivXa zrobi i zapoda na siakis serwer, ku radosci i wdziecznosci ogolu

Ciekawym co oni tam chca porownywac, bo to chyba jakos nie widze plaszczyzny wspolnej dla porownan

Pozdrawiam - Daniel (kiedyś YJ '91 2,5l, w planach co innego...)
w sumie smieszne to porownianie zrobiliDanielF pisze:A ta 'Mala Armia' to program w telewizji siakiejsJa powaznie, bo tylko 4 programy w porywach do 6 mam to nie wiem, co tam na tych roznych TVN Turbo itd. pokazuja.
Jesli tak, i komus sie chce to niech DivXa zrobi i zapoda na siakis serwer, ku radosci i wdziecznosci ogolu![]()

Jeep WK 4.7 v8
-
- Kontaktowanie:
to było porównanie bwp z Wranglerem
na prostej rzeczywiście przegrał, kierowca mówił że powyżej 60 to go tak rzucało na dołach że miał problem i dlatego nie mógł jechać szybciej, poza tym dostał kamieniem który wystrzelil z pod bwp i na koniec testu nie mial jednej helli i walnieta szybe.
Ale porownanie b. fajne
na prostej rzeczywiście przegrał, kierowca mówił że powyżej 60 to go tak rzucało na dołach że miał problem i dlatego nie mógł jechać szybciej, poza tym dostał kamieniem który wystrzelil z pod bwp i na koniec testu nie mial jednej helli i walnieta szybe.
Ale porownanie b. fajne

spoko luzik
www.wawa4x4.pl
www.wawa4x4.pl
- Nicoxxx
-
- Kontaktowanie:
Tak te ale tylko te na tych łopatkowych oponach
Zapraszam do odwiedzania http://WWW.Hardtrucks.pl Poświęconej ciężarówkom terenowym