Prison Break
Moderator: moralez
Losta nie oglądam, za to fallout to była najlepsza gra w jaką grałem do tej pory(zwłaszcz 2).
A zaraz bo coś mi sie skojażyło właśnie, ten serial nie jest przypadkiem w bliskiej przyszłości gdzie nie ma ropy? (jakieś bakterie zżarły plastiki czy coś takiego) i jeździ tam taki gang "motocyklowy" na rowerkach?
A zaraz bo coś mi sie skojażyło właśnie, ten serial nie jest przypadkiem w bliskiej przyszłości gdzie nie ma ropy? (jakieś bakterie zżarły plastiki czy coś takiego) i jeździ tam taki gang "motocyklowy" na rowerkach?
No ja już 9 Jericho oglądam. Heroes też na bieżaco.
Jericho jest fajne ale niektóre rzeczy troche denerwuje. Kazdy leszcz w tym miasteczku to prawdziwy bohater. Pozatym atmosfera jest mało przytłaczająca jak na konflikt nuklearny. Pozatym postacie są psychologicznie nierealistyczne. Facet wyrusza na niebezpieczna misje po leki, rozlatującym się samochodem, wlasnie umiera mu ojciec a on całuje sie z jakąś dziewczyną... albo grupa nastolatków, gdzie jedna z nich której rodzice prawdopodobnie zgineli w Nowym Jorku robi impreze Wpada policja z powodu głośnej muzyki. Albo: właśniei dowiedzieli sie w miasteczku o zagłacdzie kilku wielkich miast w stanach i z tej okazji zrobili sobei wielkie grill party na całe miasto, bo wyłaczyli prąd i mieso w sklepach by sie i tak zepsuło....
No ale patrząc na Amerykanów, to może jednak nie jest to tak mało realistyczne...
A heroes to bardzo sympatyczny, bajkowy serial. I wciąga.
Jericho jest fajne ale niektóre rzeczy troche denerwuje. Kazdy leszcz w tym miasteczku to prawdziwy bohater. Pozatym atmosfera jest mało przytłaczająca jak na konflikt nuklearny. Pozatym postacie są psychologicznie nierealistyczne. Facet wyrusza na niebezpieczna misje po leki, rozlatującym się samochodem, wlasnie umiera mu ojciec a on całuje sie z jakąś dziewczyną... albo grupa nastolatków, gdzie jedna z nich której rodzice prawdopodobnie zgineli w Nowym Jorku robi impreze Wpada policja z powodu głośnej muzyki. Albo: właśniei dowiedzieli sie w miasteczku o zagłacdzie kilku wielkich miast w stanach i z tej okazji zrobili sobei wielkie grill party na całe miasto, bo wyłaczyli prąd i mieso w sklepach by sie i tak zepsuło....
No ale patrząc na Amerykanów, to może jednak nie jest to tak mało realistyczne...
A heroes to bardzo sympatyczny, bajkowy serial. I wciąga.
z tym grill party to chyba nieco inaczej było, ale ogólnie sie z Tobą zgodze, chwilami jest jak w Armagedonie czy innym Dniu Niepodległosci (np. przemowy bohaterów)ether pisze:Albo: właśniei dowiedzieli sie w miasteczku o zagłacdzie kilku wielkich miast w stanach i z tej okazji zrobili sobei wielkie grill party na całe miasto, bo wyłaczyli prąd i mieso w sklepach by sie i tak zepsuło....

Jasne, że troche przejaskrawiłem. Ale zdaje się wiedzieli już że bomby zniszczyły denwer i atlante. Co raczej nie sugeruje "wypadku w elektrowni" dotego wysiadł sztrum, są odcięci informatycznie, nie wiedzą kompletnie nic i robią sobie zbiorowego grila, podczas którego wiekszość nie grzeszy złym nastrojem. Zamiast okopywać piwnice, gromadzić zapasy, planować czy cokolwiek innego co sie w kryzysowej sytuacji robi.
Ale serial pozatym bardzo przyjemny. Dociągnęłęm już do 11 obcinka. Prawde mówiąć przez pewien moment obawiałem się, że wszystko sie okaże eksperymentem wojskowym, ale naszczęście "apokaliptyczna wizja" została utrzymana.
Ale serial pozatym bardzo przyjemny. Dociągnęłęm już do 11 obcinka. Prawde mówiąć przez pewien moment obawiałem się, że wszystko sie okaże eksperymentem wojskowym, ale naszczęście "apokaliptyczna wizja" została utrzymana.
A jakoś tego serialu nie oglądałem, moze kiedyś się zmuszę mam pod ręką pierwszy sezon 22 odc
. A tak przeglądałem torrenty i znalazłem 19 odc 2 sezonu może komuś sie przyda.
to tutaj http://www.mininova.org/tor/602630 jest świeże jedynie 17 godzin temu dodany. Ale coś jest brak seedów.

to tutaj http://www.mininova.org/tor/602630 jest świeże jedynie 17 godzin temu dodany. Ale coś jest brak seedów.
Patrol GRyzie
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie: