Fajna wycieczka.
Moderator: moralez
"łapkę daj" to se mów do psaNorthWest pisze:@ Piotrek M - dzięki za słowa uznania.
@ bert - Ty to taki malkontent w wielu wątkach widzę jesteś. Tak się składa, że z gospodarzem od kilku lat mamy układ na ujeżdżanie tych nieużytków i często to robimy. Chwaliłem się tym w celu podpowiedzi, bo być może komuś taka porada się przyda. Tobie, jak rozumiem film się nie spodobał i masz do tego prawo. Daj łapkę w dół i spokój.
ło widzę, że prezes jakąś nową filozofię lansujePiotrek M pisze:W nocy jechał,ciut zabłądził, strasznie tej łąki nie zniszczył.
Się zdarza.
brałbym truskawki, szybciej schodzą, zdrowsze no i jednak sezonowe. Popcorn można "se" serwoać przez cały rokjradek pisze:Nie potrafie sie zdecydowac, truskawki czy popkorn. Zapowiada sie fajna nawalanka.
Jasne, że bawi. Bardzo inaczej byśmy się tym nie bawili.NorthWest pisze:Bawi Was to?
trzeba by go przywiązać do czegoś (tak jak pies mentalnie jest przywiązany do znikającego "pan") na jakim sznurku i przegonić kilkadziesiąt metrów (wystarczy kilkadziesiąt) może?! coś by zrozumiałpiotrck pisze:podli jesteście ....rokował
Ps. na Youtubie wyświetleń 156 sztuk , rano było 41 ..........progres jest i to spory![]()
Ps2. Nie musicie komentować jak się nie podoba ........mnie ujęła kolegi wycieczka na moto z biegającym za nim psem. Wiecie ile trzeba mieć odwagi i zapału by wrzucić taki filmik na youtucośtam .
Ps3. Kolego NorthWest nie zwracaj uwagi na Nich , zazdroszczą Ci i tyle.
nigdy nie zrozumiejąNorthWest pisze:Panowie... wyjaśnijmy jeszcze temat Reji. To Foxterier krótkowłosy o niespożytej energii. Jazda rowerem lub motocyklem sprawia jej naprawdę dużo frajdy. To zazwyczaj ona biegnie przodem, a ja kontroluję jej zmęczenie. Jestem ostatnią osobą, która męczyłaby jakiekolwiek zwierzęta. Ona naprawdę to lubi, ale tak przed klawiaturą tego nie zrozumiecie. Musielibyście zobaczyć, jak ona szaleje kiedy tylko ubieram strój motocyklowy.
jak ty mi Radek zaimponowałeś ...........jradek pisze:Bez sesu sie robi dyskusja. Zrobiles kolego wycieczke i film -OK, ale tu nie fejsbuk. My nie piejemy z zachwytu nad takimi wyczynami. Masz po prostu ochote na oklaski, a tu, na tym forum na oklaski trzeba zrobic duuuzo wiecej. I tyle.
Ty to umiszjradek pisze:Bez sesu sie robi dyskusja. Zrobiles kolego wycieczke i film -OK, ale tu nie fejsbuk. My nie piejemy z zachwytu nad takimi wyczynami. Masz po prostu ochote na oklaski, a tu, na tym forum na oklaski trzeba zrobic duuuzo wiecej. I tyle.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość