plazma
Moderator: moralez
- El_Chueco
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
A to zalezy od wielkosci pokoju ktory masz - moim skromnym zdaniem duza plazma zdecydowanie nie nadaje sie do pokoju powiedzmy hmm 6x6 - dlugosc od TV powinna byc minimum 3 metry. Ja jednak zainwestowalbym w dobrej klasy kineskop 100Hz (albo projektro) do teog dorzucilbym cos z wyzeszj polki Denona albo Yamahy.
GG: 559899
www: Galeria Surowiec.org
www: Galeria Surowiec.org
generalnie powiem Ci tak, plazmy z roku na rok stają się co raz ładniejsze i obraz na nich również..
co do małego pokoju to polecam
świetnie się na wielkim telewizorze ogląda w małym pokoju
tylko fakt musisz załapać pewną odległość..
no i podstawowy plus masz duży ekran a telewizor np. wisi na ścianie.. podłączysz do niego i zwykłą antenę (jak ma tuner) i zwykłym czinczem, RGB, a nawet kablem od monitora kompa podłączysz i będziesz miał większe forum..
na tym telewizorze można również oglądać z każdego niemalże kąta widzenia i dodatkowo jak ma powłokę antyrefleksyjną to już w ogóle
no i okazje się trafiają tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać, bo zwykłe sklepy czy niezwykłe jak mediaM mają na nich przebitke nawet do 200% od ceny sprowadzającego a tamten też musi coś zarobić.. więc wcale nie są takie drogie... tylko gdzie tv bez prowizji znaleźć
no i sorry za odpowiedź tak późno ale nie widziałem tego tematu
.. zacznę tu zaglądać.. mam nadzieje że jakiegokolwiek wyboru dokonałeś to i tak jesteś zadowolony..
co do małego pokoju to polecam

no i podstawowy plus masz duży ekran a telewizor np. wisi na ścianie.. podłączysz do niego i zwykłą antenę (jak ma tuner) i zwykłym czinczem, RGB, a nawet kablem od monitora kompa podłączysz i będziesz miał większe forum..
na tym telewizorze można również oglądać z każdego niemalże kąta widzenia i dodatkowo jak ma powłokę antyrefleksyjną to już w ogóle

no i okazje się trafiają tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać, bo zwykłe sklepy czy niezwykłe jak mediaM mają na nich przebitke nawet do 200% od ceny sprowadzającego a tamten też musi coś zarobić.. więc wcale nie są takie drogie... tylko gdzie tv bez prowizji znaleźć

no i sorry za odpowiedź tak późno ale nie widziałem tego tematu

przyczajony Uaz, ukryty mercedes 
GG 141-99-54

GG 141-99-54
nie kupuj tylko projektora lg ja zaryzykowlem za kupe kapusty mam teraz padaczke ktorej nikt nie potrafi naprawic
dopuki dzialal nawet go lubilem lampa odpykala 400 godzin ale padl zasilacz po gwarancji cena naprawy taka
spodziewam sie syna wiec poczekam az podrosnie dam mu mlotek i niech trenuje 

bałwan bałwanowi wilkiem ..........życie to podróż ,a nie osiaganie celu ...PATOLGIA...
- Broncosaurus
czy ja wiem ja mam mój monitorek od 2004 i juz 2 naprawy miałem ale obraz jest git za pierwsza naprawą była listwa zasilając a 2 giej nie pamietam bo nie odbierałem go osobiście tylko stary a karta gwarancyjna gdzies tu jestBroncosaurus pisze:akurat samsung to jest chyba jednym z najbardziej zaawansowanych producentow w dziedzinie wyswietlania obrazu
(popularnych)

Po co kupować plazme? chyba jak ktos duzo dvd ogląda.
Obraz przy standardowych programach wcale nie jest super, a jak ma sie duzy panoramiczny telwizor to tak dupnie rozciaga az miło, fakt mozna sobie przestawic na inny format ale wtedy mas sie czarne pasy zeby kwadrat wyszedl.
Lepiej kupic dobry duzy choc nie panoramiczny telewizor, ja mam 31 cali panasonica przy naprawde duzym salonie i jest ok.
Plazna ładniej wygląda ale tylko jak jest wyłączona.
Obraz przy standardowych programach wcale nie jest super, a jak ma sie duzy panoramiczny telwizor to tak dupnie rozciaga az miło, fakt mozna sobie przestawic na inny format ale wtedy mas sie czarne pasy zeby kwadrat wyszedl.
Lepiej kupic dobry duzy choc nie panoramiczny telewizor, ja mam 31 cali panasonica przy naprawde duzym salonie i jest ok.
Plazna ładniej wygląda ale tylko jak jest wyłączona.

spoko luzik
www.wawa4x4.pl
www.wawa4x4.pl
Ja tam nie kupię plazmy z jednego powodu :
Jak powiesze na ścianie to nie będę miał frajdy jak dzieciak będzie próbował obejść TV coby zobaczyć kto jest za szybą
no i pies tyż czsem zaglada za TV jak innego psiura widzi 
To jest właśnie TELEWIZJA INTERAKTYWNA
Jak powiesze na ścianie to nie będę miał frajdy jak dzieciak będzie próbował obejść TV coby zobaczyć kto jest za szybą

mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

...a żebyś widział ludzi idących na drugą stronę ściany żeby sprawdzić jak daleko wystaje z drugiej strony skoro jest tak dużyNahen pisze:Ja tam nie kupię plazmy z jednego powodu :
Jak powiesze na ścianie to nie będę miał frajdy jak dzieciak będzie próbował obejść TV coby zobaczyć kto jest za szybąno i pies tyż czsem zaglada za TV jak innego psiura widzi

a tak w ogóle to mój pies też ogląda, ostatnio sie nastroszył na tygrysa

przyczajony Uaz, ukryty mercedes 
GG 141-99-54

GG 141-99-54