TVN TURBO Nowy Lazik
Moderator: moralez
TVN TURBO Nowy Lazik
Dzisiaj ma byc o 20.30, Moze ktos nagrac i wrzucic do sieci.. ?
Ogladalem
chcialoby sie powiedziec ze straszne( no bo takie jest) .
Jednakze facet " instruktor jazdy terenowej " = w sumie nie wiedzialem ze cos takiego istnieje
mowil do rzeczy. jednak robil to dla ludzi calkowicie zielonych wiec dla kogos kto chociazby minimalnie siedzi w tematyce off-road bylo to beznadziejne. meganudne ,,,,ble ble ble Tlumaczyl podstawowe terminy...pokazujac na Rextonie...
Na koniec oprarl sie o mala brzozke, tlumaczac ( poczulem dreszcz emocji
) ze w przyszlym programie pokaze jak sie uporac z trudnosciami terenowymi- pokazujac wpomniana minibelke..
byla relacja z rajdu - wypowadal sie zetor.
Ogolnie relacja nieciekawa- Kroando jezdzilo w te i z powrotem po kaluzy. kamerzysta chyba zasnal na foteliku w jednym miejscu przy wlaczonym rec.
a na koniec prezentacja tuarega - wiec po chwili przelaczylem, bo juz sie znudzilem do reszty.
Przyzwyczailem sie do top gear wiec polskie programy tego typu sa poprostu niestrawne. Przypomina to troche wykladowce , ktory cytuje skrypt na wykladzie. Zero polotu czy czegokolwiek.
Widac ze program jest sponsorowany przez " dilera" sangjunga( czy jak to sie pisze ) Mysle ze ten program nie zdobedzie widzow, bo jest poprostu nudny. Pare odcinkow, sponsor sie wycofa i program zniknie. Lazik byl duzo lepszy.
chcialoby sie powiedziec ze straszne( no bo takie jest) .
Jednakze facet " instruktor jazdy terenowej " = w sumie nie wiedzialem ze cos takiego istnieje

Na koniec oprarl sie o mala brzozke, tlumaczac ( poczulem dreszcz emocji

byla relacja z rajdu - wypowadal sie zetor.
Ogolnie relacja nieciekawa- Kroando jezdzilo w te i z powrotem po kaluzy. kamerzysta chyba zasnal na foteliku w jednym miejscu przy wlaczonym rec.
a na koniec prezentacja tuarega - wiec po chwili przelaczylem, bo juz sie znudzilem do reszty.
Przyzwyczailem sie do top gear wiec polskie programy tego typu sa poprostu niestrawne. Przypomina to troche wykladowce , ktory cytuje skrypt na wykladzie. Zero polotu czy czegokolwiek.
Widac ze program jest sponsorowany przez " dilera" sangjunga( czy jak to sie pisze ) Mysle ze ten program nie zdobedzie widzow, bo jest poprostu nudny. Pare odcinkow, sponsor sie wycofa i program zniknie. Lazik byl duzo lepszy.
A widzieliscie kto prowadzi ten drugi zajebisty program...
Testosteron czy jakos tak....hehe.....szablozebny z biggowna...MIECUGOW..hahahahhah myslalem ze nie wstane ze smiechu..przciez on ma pojecie o samochodach jak moja babcia

Stare eskimoskie powiedzanie - " pamietaj, nigdy nie jedz żółtego śniegu "
Od poczatku nadawania "Na skroty" dopiero dzis zobaczylem jakis odcinek... i powiem Wam ze w naszej tv nie ma dobrych programow o autach terenowych.
Na sroty zobaczylem pierwszy i ostatrni raz. Nic ciekawego w nim nie bylo. A nauka jazdy - jak dla ludzi kompletnie zielonych w tej materii to moze i jest pouczajace...
Jednak smieszylo mnie jak sie obchodza z tym autem - Pani w sklepie jest bardziej brutalna dla jajek ktore sprzedaje niz oni dla tego autka ... uwaga na zderzak, aby nie uszkodzic... usmialem sie przy tym stwierdzeniu. No ale w koncu program jest dla ludzi kotrzy takie fury kupuja i chca czasami na ryby pojechac.
ogolnie mi sie nie podobal. ogolnie to oczekuje od takich programow by pokazali jekies ciekawe inprecy off-roadow, wyprawy, przygotowanie aut do dalekich podrozy. No ale moze o tym zrobia kiedys inny program??
Na sroty zobaczylem pierwszy i ostatrni raz. Nic ciekawego w nim nie bylo. A nauka jazdy - jak dla ludzi kompletnie zielonych w tej materii to moze i jest pouczajace...
Jednak smieszylo mnie jak sie obchodza z tym autem - Pani w sklepie jest bardziej brutalna dla jajek ktore sprzedaje niz oni dla tego autka ... uwaga na zderzak, aby nie uszkodzic... usmialem sie przy tym stwierdzeniu. No ale w koncu program jest dla ludzi kotrzy takie fury kupuja i chca czasami na ryby pojechac.
ogolnie mi sie nie podobal. ogolnie to oczekuje od takich programow by pokazali jekies ciekawe inprecy off-roadow, wyprawy, przygotowanie aut do dalekich podrozy. No ale moze o tym zrobia kiedys inny program??
Stefan Ostrowski
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
tak, Babcia masz racje, Maniek to rowny gosc jest i swoje wyjezdzil.
a program jest adresowany do przecietnego czlowieka "interesujacego" sie offroadem( wiec majego nikle pojecie o co chodzi tak naprawde ) a nie do ludzi juz jezdzacych czynnie. Tak mi sie wydaje w kazdym razie.
a program jest adresowany do przecietnego czlowieka "interesujacego" sie offroadem( wiec majego nikle pojecie o co chodzi tak naprawde ) a nie do ludzi juz jezdzacych czynnie. Tak mi sie wydaje w kazdym razie.
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Albert_N pisze:tak, Babcia masz racje, Maniek to rowny gosc jest i swoje wyjezdzil.
dokladnie .. np jak byl o oponach to chyba polowa odcinka nawijali o jakis zwyklych

ale dobrze ze wogoole cokolwiek jest

Jeep WK 4.7 v8
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
łemkowiada z TVN bedzie za chwilę na naszych stronach - mam obiecana płytkę z TVN we wtorek i od razu ją wstawię na www.wertep.pl
Jak to miło i wesoło gdy kangury skaczą wkoło...
a oprocz tego co na tvn bedzie jeszcze cos innego?zetor pisze:łemkowiada z TVN bedzie za chwilę na naszych stronach - mam obiecana płytkę z TVN we wtorek i od razu ją wstawię na www.wertep.pl

Jeep WK 4.7 v8
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Z nowości będzie także relacja z TVN z WERTEPU. Na stronach Klubu jest już jeden film z Łemkowiady, powiem - dosyć awangardowy
A co do Kozackich to aktualnie wiszą trzy filmy - Marcina Zagdańskiego (grupa Kosiaka), Marcina Gerca (grupa Brzyda) i Romana Rudziejewskiego (grupa Kylona). W tym tygodniu jak sie uda bedzie jeszcze film Andrzeja Pawłowskiego. No i jest w planach (w montażu) film Mariusza Pietrzyckiego (grupa Szpaka) oraz film Adama Polaka z grupy Moliego czyli z extrrremalnych przejazdów.

A co do Kozackich to aktualnie wiszą trzy filmy - Marcina Zagdańskiego (grupa Kosiaka), Marcina Gerca (grupa Brzyda) i Romana Rudziejewskiego (grupa Kylona). W tym tygodniu jak sie uda bedzie jeszcze film Andrzeja Pawłowskiego. No i jest w planach (w montażu) film Mariusza Pietrzyckiego (grupa Szpaka) oraz film Adama Polaka z grupy Moliego czyli z extrrremalnych przejazdów.
Jak to miło i wesoło gdy kangury skaczą wkoło...