Poszukuje: UAZ TVN Turbo...

Widziałeś ostatnio ciekawy film w kine czy na video ?

Moderator: moralez

chi3fie
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Poszukuje: UAZ TVN Turbo...

Post autor: chi3fie » pt mar 10, 2006 12:42 pm

Jak w temacie, pewien czas temu (nie wiem czy w tym roku) widziałem na TVN Turbo w laziku badz malej armi, lub innym progrmie pochodnym, relacje z jakiejs imprezy gdzie przewazaly UAZy, GAZy (jak nie stanowily 100%) program dosc widowiskowo nakrecony, kierowcy wyzywajacy sie na swoich samochodzikach z usmiechen na twarzy dobijali do siebie i deformowali karoserie, a i bylo pokazanych kilka dachowan i przewrotek jesli dobrze pamietam, i inne ciekawostki.

Hmm... co jeszcze moge dodać, pamietam ze przy wiekszosci incydentow drzwi w autkach sie samoczynnie otwieraly, a prowadzoncy nawet wypominal to, ze w UAZ-kach zamki sa dosc slabym elementem i puszczaja przy byle okazji/stluczce.

Teraz chcial bym odszukac te relacje, i sciagnac sobie na PC, niestety nie kojaze w ogole kiedy widzialem ten program, ani w jakim programie, jestem tylko pewny ze widzialem go na TVN Turbo.

Jesli ktos kojazy, mogl by mi podac jakies dodatkowe wskazowki, badz pamieta gdzie to bylo czy w laziku czy czyms innym. Data... cokolwiek byl bym wdzieczny. Juz o samym linku do filmiku badz dobrodusznosci i podeslaniu mi go w jakis sposob niewspomne.

pozdro.

Awatar użytkownika
lisiurski

Post autor: lisiurski » pt mar 10, 2006 12:49 pm

Nie wiem czy to bylo na TVN ale z tego co piszesz to chyba o to chodzi http://www.rajdy4x4.pl/filmy/uazsport.html
"Bo ofrojd to nie je rurka z kremem ani nie gilgotki, ostry...."
Uaz z uazowołgą a nie z andorią

chi3fie
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: chi3fie » pt mar 10, 2006 1:06 pm

Dzieki, niewiem czemu nie zajzalem wczesniej, ale wlasnie o ten kawalek chodzilo. Ogolnie mam to co chcialem. A tak juz sprawa drugoplanowa, ktos wie gdzie ta impreza byla i kiedy sie odbyla? Czy ma jakas specyficzna nazwe itp. I oczywiscie juz tak dla dopelnienia, moze ktos kojazy w jakim programie pokazywali wlasnie te impreze. Niejestto juz az tak istotne, ale milo by bylo wiedzieć.

i jeszcze raz dzieki.

Awatar użytkownika
stef

Kontaktowanie:

Post autor: stef » pt mar 10, 2006 1:52 pm

Film ten pochodzi ze starej plyty cd reklamujacej uaza.
Co to za impreza i gdzie sie odbyla to nie iwem, na plycie rowniez nei ma o tym informacji.
Stefan Ostrowski
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r

ODPOWIEDZ

Wróć do „Filmy”