Turystyk w Rosjii:-)
Moderator: moralez
Turystyk w Rosjii:-)
był patrol - był kojot ... teraz juz tylko emerytura...
- mazurkas007
-
Jak o to srebrne się pytasz to to jest Chevrolet Niva 1.7, dokładnie taką miałem, całkiem przyjemne autko. Silnik 1.7 na jednopuktowym wtrysku BOSCH, troszkę za słaby ale z reduktorem ok.kokos pisze:jak sie nazywa auto w roli głównej??
Jest 4x4 - rusza wyścig zbrojeń
im większa zmota - tym dalej trzeba iść po traktor
- JackY61
- Kontaktowanie:
widzialem je tego roku na ukrainie. widzialem, ze to niva, ale jakas taka zupelnie nie niviasta - to pewnie dlatego, ze chevroleta. Dzieki za wyjasnienie, teraz juz dokladnie wiem co widzialemmazurkas007 pisze:Jak o to srebrne się pytasz to to jest Chevrolet Niva 1.7, dokładnie taką miałem, całkiem przyjemne autko. Silnik 1.7 na jednopuktowym wtrysku BOSCH, troszkę za słaby ale z reduktorem ok.kokos pisze:jak sie nazywa auto w roli głównej??
- mazurkas007
-
Generalnie to jest nowa buda na starej dobrej konstrukcji, silnik, skrzynia, napędy, zawieszenie jak w starej niwie. Tylko tak jak pisałem do silnika zamontowany jednopunktowy wtrysk BOSCH'a. Tak do 110 km/h to się tym bardzo przyjemnie jeździ, nawet dość cicho i wygodnie. Jak by silnik dali tak ze 100 koników to by byłoJackY61 pisze:widzialem je tego roku na ukrainie. widzialem, ze to niva, ale jakas taka zupelnie nie niviasta - to pewnie dlatego, ze chevroleta. Dzieki za wyjasnienie, teraz juz dokladnie wiem co widzialemmazurkas007 pisze:Jak o to srebrne się pytasz to to jest Chevrolet Niva 1.7, dokładnie taką miałem, całkiem przyjemne autko. Silnik 1.7 na jednopuktowym wtrysku BOSCH, troszkę za słaby ale z reduktorem ok.kokos pisze:jak sie nazywa auto w roli głównej??

Jest 4x4 - rusza wyścig zbrojeń
- Bogdan 4x4
-
fajny wodnyj mir
http://www.youtube.com/watch?v=HwOATBc6 ... ed&search=
na filmie nie było tego utopionego samaliota, co na wstępie się pokazuje

na filmie nie było tego utopionego samaliota, co na wstępie się pokazuje