Audi quatro i Hummer H1
Moderator: moralez
Audi quatro i Hummer H1
POJARKA III DID
UAZik 469 B -03.2013
RAFKA 4 I
PIP ZJ
UAZik 469 B -03.2013
RAFKA 4 I
PIP ZJ
Sprobowaliby zrobic podjazdy, ale 2 metry w bok od tej drogi - wynik moglby byc inny.
Na rownym, ubitym sniegu bezwzglednie wieksze szanse ma osobowy na zimowkach niz terenowy na MT. A jeszcze tym audi sie bardziej rozpedzil.
Z drugiej strony, torsen w takich warunkach jest bardzo pozyteczny.
Zeszlej, snieznej zimy, moj wujo , ktory ma do domu w gorach dosc stromy podjazd, swoim S8 quatro wyjezdzal, a jego sasiad tyrranem na zimowkach nie dal rady.
Ale to wszystko po drodze, a prawdziwa terenufka jezdzi obok drogi
Na rownym, ubitym sniegu bezwzglednie wieksze szanse ma osobowy na zimowkach niz terenowy na MT. A jeszcze tym audi sie bardziej rozpedzil.
Zeszlej, snieznej zimy, moj wujo , ktory ma do domu w gorach dosc stromy podjazd, swoim S8 quatro wyjezdzal, a jego sasiad tyrranem na zimowkach nie dal rady.

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
- Doktor-Granat
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Przez 4 lata jeździłem Sierrą 4x4 - i naprawdę po oblodzonej nawet drodze jeździło się świetnie w porównaniu z Pahero czy Explozją, a to za sprawą centralnego (nie blokowanego) dyfra...pezet pisze:Sprobowaliby zrobic podjazdy, ale 2 metry w bok od tej drogi - wynik moglby byc inny.
Od tej sierry (przez przypadek kupionej) powiedziałem sobie że nie będę miał już nigdy innego auta niż 4x4.
FON 666 131 133
- Marta&Marek
-
- Kontaktowanie:
Jałowy coś ten temat, i nie do roztrzygnięcia. To ja jeszcze domieszam. A ja miałem kiedyś Pande 1.1 z napędem 4x4 i takie wzniesienia robiła na zimowych hankokah lepiej od każdego ofrołdowego wozu puki sie nie zawiesiła, ale ważyła 800 kilo. Audik pwenie już 1300, a hamer nie wiem ale więcej jak 2500 napewno. I ot to.
Subaryna leśnik, i piździk dzielny w teren. Poszukiwanie sztywnych mostów...