http://pl.youtube.com/watch?v=YHegB8gAN ... re=related
Moderator: moralez
widać jak się drzwi otwierają
DokładnieWiechu pisze:w astrze mają tuningowane kratki na srebrno, więc już są podejżani![]()
Poza tym, przypadkowo z kamerą nie jeżdżą. Pewnie wyskoczyli pownerwiać ludzi, a potem grają świętoszków na jutjubie.
Tak ja to widzę. Dla mnie koleś z patrola przegiął, dopiero jak zabrał się za tego rovera.
W martwym czy nie on sam jest kretynem bo twórzy taki film w którym też zawinąsalsobartek pisze:W drugiej sekundzie filmu gdzieś, w momencie gdy astra zjeżdża na lewy pas, widać w lusterku reflektor terenówki. Myślę że on go zepchnął z lewego pasa po prostu. Miał go pewnie w "martwym polu"
Dokładnie!Bng862 pisze:W martwym czy nie on sam jest kretynem bo twórzy taki film w którym też zawinąsalsobartek pisze:W drugiej sekundzie filmu gdzieś, w momencie gdy astra zjeżdża na lewy pas, widać w lusterku reflektor terenówki. Myślę że on go zepchnął z lewego pasa po prostu. Miał go pewnie w "martwym polu"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość