http://www.joemonster.org/filmy/7401/Ra ... rum-miasta
Moderator: moralez
ciekawy systemTarsus pisze:eee tam...
takiego na szkołe jazdy to wrzucic do Anglii...
przejedzie cztery skrzyzowania w ten sposób i za kilka dni wiadomość dostanie...
... o banie...
i jak przez rok za kółko nie wsiądzie, to se przemysli, jak trza jezdzic coby nastepnego bana nie zebrac
ja jezdze grzecznie, na maxa... a karwa i tak zostala mi jeszcze tylko jedna wpadka... a pozniej lepiej nie mówic
było, ale:Patry pisze:ciekawy systemTarsus pisze:eee tam...
takiego na szkołe jazdy to wrzucic do Anglii...
przejedzie cztery skrzyzowania w ten sposób i za kilka dni wiadomość dostanie...
... o banie...
i jak przez rok za kółko nie wsiądzie, to se przemysli, jak trza jezdzic coby nastepnego bana nie zebrac
ja jezdze grzecznie, na maxa... a karwa i tak zostala mi jeszcze tylko jedna wpadka... a pozniej lepiej nie mówicna czym to dokładnie polega ? zbierasz jakieś "punkty karne" czy coś w tym rodzaju ? co lub kto rejestruje Twoje wykroczenia ?
tak poza tematem, to muszę iść sprawdzić czy nie mam wody w mostach, a tak mi się nie chcedobra musiałem się wyżalić
Tak kiedys TopGear oglądałem, jak rozmawiali o tych swoich radarach, mandatach itp. No i tak sobie pomyślałem, że to jakiś straszny kraj, życie w nim musi być przerąbane. W za nic bym tam nie pojechał - no chyba, że ewentualnie patrolem - tym przekraczanie Speed Limit'ow raczej nie grozi.Tarsus pisze: ja jezdze grzecznie, na maxa... a karwa i tak zostala mi jeszcze tylko jedna wpadka... a pozniej lepiej nie mówic
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość