Rambo 4

Widziałeś ostatnio ciekawy film w kine czy na video ?

Moderator: moralez

Tarsus

Rambo 4

Post autor: Tarsus » wt mar 04, 2008 2:26 am

Jak lubie poprzednie części, a jedynke w szczególnosci, tak pierwszy raz w zyciu wyszedlem dzisiaj z kina w polowie projekcji (w korym nota bene byly jeszcze 3 inne osoby). Film naszpikowany wyjatkowo brutalnymi jak na Hollywood scenami, rodem z rotten.com, dialogi absolutnie fatalne i bez ladu i składu, piersze slowa Jasia Rambo w filmie to fuck you... a pozniej podobnie. Sama jego postać jakby zupelnie inna, bluzgajacy, agresywny kibol...
Kamera przez wiekszosc filmu pokazuje nienaturalnie wykrzywiona twarz Sylwka (mogłby grac Predatora... bez charakteryzacji znaczy...) Reszta aktorow to lepiej nie mowic...

Na szczescie projekcja byla w multiplexie i ekran obok akurat lecialo National Treasure 2... nawet nie bylo takie zle i troche sie posmialem...

Kupie to kiedys na DVD (zaloze sie ze wyjdzie juz z miesiąc po premierze w promocyjnej cenie...) walne kilka browców i przymierze sie jeszcze raz...

Awatar użytkownika
zenuak
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: zenuak » wt mar 04, 2008 8:01 am

nie przesadzasz? sa gorsze filmy hehe np missionary man z dolphem lundgrenem <LOL> rambo mozna obejrzec, mi si epodobal jako tako, wiadomo ze nie jest to rambo 1 tylko kolejna czesc.

Awatar użytkownika
JackY61
Kontaktowanie:

Post autor: JackY61 » ndz mar 09, 2008 10:12 pm

fajny nie fajny, rambo trzeba zobaczyc. to byly piersze filmy jakie u kumpla na video sie ogladalo. stare czasy....

PieTrzaK
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: PieTrzaK » ndz mar 09, 2008 10:19 pm

Awatar użytkownika
mdeja

Post autor: mdeja » ndz mar 09, 2008 11:09 pm

Wyjątkowo brutalne sceny, ale oglądało mi sie nieźle bo lubie filmy wojenne. A tu przynajmniej nie jest sam w walce z całym złem tego świata (w przeciwieństwie do 1 i 2 części)
kiedyś VITA 2.0V6, Samuraj Coil - teraz Hyundai Terracan 2.9 32 MT, 31AT

Awatar użytkownika
sbb

Post autor: sbb » ndz mar 09, 2008 11:49 pm

PieTrzaK pisze:Rambo w statystykach ;)
http://www.joemonster.org/i/ak/rambo2.jpg
:)2 :)2 :)2 :)21 :)21 :)21 :)21 :)21
Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony :)

Awatar użytkownika
Ziołek

Post autor: Ziołek » pn mar 10, 2008 12:00 am

Ten Rambo to siedzi w tym Vietnamie już z 50lat, a wojny już dawno nie ma ;]
Od wieków było wiadome że jeśli nakręcą kolejną część jakiegoś filmu po wielu latach to będzie do kitu. :wink:

Tarsus

Post autor: Tarsus » pn mar 10, 2008 7:10 pm

PieTrzaK pisze:Rambo w statystykach ;)
http://www.joemonster.org/i/ak/rambo2.jpg
dobre :)2

Aczkolwiek w jedynce, kols ginie sam, bo ofiara losu nie trzymal sie niczego w smigłowcu... i nieźle wypadł... W jedynce Jasiu Rambo nikogo nie ubił :)21

ODPOWIEDZ

Wróć do „Filmy”