Brusy
Moderator: moralez
-
-
1:Nie było gdzie zmieniać miejsca... Wszędzie to samo... A na serio to zmieniałem, ale akurat z tych kątów nie było ciekawego materiału i powycinałem...bartas 4x4 pisze:ok filmik... na przyszłość tylko mógłbyś zmieniać co jakiś czas miejsce "postoju" z kamerą ale to szczegół....
PS. Co Frota ma za opony wsadzone,pzdr
2: Mickey Thompson 35" jak dokładnie to się nazywa to nie wiem, ale wiesz już chyba o co kaman.
z tego co widziałem to jest Frota A; co ma pomotane że z przodu robią 35?misio4x4 pisze:1:Nie było gdzie zmieniać miejsca... Wszędzie to samo... A na serio to zmieniałem, ale akurat z tych kątów nie było ciekawego materiału i powycinałem...bartas 4x4 pisze:ok filmik... na przyszłość tylko mógłbyś zmieniać co jakiś czas miejsce "postoju" z kamerą ale to szczegół....
PS. Co Frota ma za opony wsadzone,pzdr
2: Mickey Thompson 35" jak dokładnie to się nazywa to nie wiem, ale wiesz już chyba o co kaman.
Tytus
MACIEK27 pisze:Filmik moim zdaniem kiepskijedna kałuza dwa podjazdy
beznadzieja , szkoda ze wam madatów nie dojebali ... akurat znam te miejsca
blisko mnie ....
Szkoda, że Wam ważniakom z "wielkiego miasta" nie dojebują mandatów...
To, że ktoś chce sobie w wolny dzień wziąć furę i pojeździć, to znaczy, że zaraz ma szukać wielkiego off-roadu i katować furę??? Po prostu mieliśmy zamiar się trochę zabawić w wolny dzień i przy okazji wziąłem kamerę...
Poza tym, jak nie masz pojęcia o temacie, to nie wrzucaj swoich trzech groszy: zgoda na wjazd była ustalona z właścicielem terenu (piaszczyste górki), a woda to własność jednego z naszych...
To już byś musiał z właścicielem gadać... Ja głównie pilot innej fury jestem, no i ryżyser od czasu do czasu.Ironcruz pisze:misio4x4 pisze:bartas 4x4 pisze:ok filmik ... na przyszłość tylko mógłbyś zmieniać co jakiś czas miejsce "postoju" z kamerą ale to szczegół....
PS. Co Frota ma za opony wsadzone ,pzdr
1:Nie było gdzie zmieniać miejsca... Wszędzie to samo... A na serio to zmieniałem, ale akurat z tych kątów nie było ciekawego materiału i powycinałem...
z tego co widziałem to jest Frota A; co ma pomotane że z przodu robią 35?
mieszkam z 10 km od tej górki i zobaczymy co powirsz jak sie spotkamy wazniaku.misio4x4 pisze:MACIEK27 pisze:Filmik moim zdaniem kiepskijedna kałuza dwa podjazdy
beznadzieja , szkoda ze wam madatów nie dojebali ... akurat znam te miejsca
blisko mnie ....
Szkoda, że Wam ważniakom z "wielkiego miasta" nie dojebują mandatów...
To, że ktoś chce sobie w wolny dzień wziąć furę i pojeździć, to znaczy, że zaraz ma szukać wielkiego off-roadu i katować furę??? Po prostu mieliśmy zamiar się trochę zabawić w wolny dzień i przy okazji wziąłem kamerę...
Poza tym, jak nie masz pojęcia o temacie, to nie wrzucaj swoich trzech groszy: zgoda na wjazd była ustalona z właścicielem terenu (piaszczyste górki), a woda to własność jednego z naszych...
To już byś musiał z właścicielem gadać... Ja głównie pilot innej fury jestem, no i ryżyser od czasu do czasu.Ironcruz pisze:misio4x4 pisze:
1:Nie było gdzie zmieniać miejsca... Wszędzie to samo... A na serio to zmieniałem, ale akurat z tych kątów nie było ciekawego materiału i powycinałem...
z tego co widziałem to jest Frota A; co ma pomotane że z przodu robią 35?
Kolegi nie znam, podpisuje się, że z Gdańska, a poza tym nie mam nic osobistego do niego, ale twierdzi, że powinniśmy mandaty dostać, a nie wie, czy my sobie aby przypadkiem nie załatwiliśmy zgody na wjazd.Piotrul pisze:Mieszkacie 10km od siebie, upalacie i takie jazdy...?
Ale mojego spotkania z Maćkiem27??? Nie wiem za bardzo skąd on jest...Marv pisze:nagrajcie jakiś filmik ze spotkania, pójdzie do "towarzyskich"!
Kolega nasz, który kupił go w zeszłym roku od Twego kolegi... Słyszałem na Kościerzynie coś o tym, że on kupuje więc pewnie nieco po tym zlocie go zakupił. Nie wiem, czy mogę ci tak nazwiskami na forum pisać, ale jeśli zależy Ci, to napisz na PW, albo gada 8174468 do mnie to powiem Ci kto to.
Piszesz, że to dobre autko, ale wyjaśnienie dla zdziwionych: tak kiepsko jechał, bo był na szosowych oponkach... ale i tak samurai to dzielne autko, np. jak z tej wody sam wyjechał.
Piszesz, że to dobre autko, ale wyjaśnienie dla zdziwionych: tak kiepsko jechał, bo był na szosowych oponkach... ale i tak samurai to dzielne autko, np. jak z tej wody sam wyjechał.
Ja to nie bardzo rozumiem po co atakować ta górkę z piasku skoro i tak na szczycie czeka ścianka.
No chyba, że kto wyżej wyjedzie. No i kierowca samuraja to tak dziwnie
dodawał gazu.
W jakim celu
Mi się nie podoba i Pan reżyser może się obrażać, a ja mogę mieć swoje zdanie i je na forum publicznie wypowiedzieć.
No chyba, że kto wyżej wyjedzie. No i kierowca samuraja to tak dziwnie

W jakim celu

Mi się nie podoba i Pan reżyser może się obrażać, a ja mogę mieć swoje zdanie i je na forum publicznie wypowiedzieć.

Samurai - seria
- na serio 
Pacierza i piwa nie odmawiam!

Pacierza i piwa nie odmawiam!
W żaden sposób się nie obrażam... O gustach się nie dyskutuje... Ja tylko biorę kamerę i filmuję, a potem sklecić to trzeba i wrzucić na google.
Cel wjazdu pod górkę był właśnie taki, że kto wyżej wjedzie, ale nic to nie dało, bo jak widzieliście GR dotknęła skarpy, ale Frota także.
O tym jak kierowca samuraia jeździ nie mówię nic... Sam nie mam prawka jeszcze, więc nie powinienem się w tej sprawie mądrować.
Zapraszam jednak do oglądania pozostałych moich filmów. Tak na marginesie to powiem, że relacja z ostrzyc, choć długa jest dość popularna patrząc na rankingi w moim koncie google, ale zapraszam do obejrzenia wszystkich czterech pozostałych moich filmików:
Pierwszy moja zmota
Relacja z RMPST w mojej okolicy
Chętnie ściągane Ostrzyce
Mała relacja z jednego z wielu naszych wyjazdów, podobne do tego co w tym temacie
Cel wjazdu pod górkę był właśnie taki, że kto wyżej wjedzie, ale nic to nie dało, bo jak widzieliście GR dotknęła skarpy, ale Frota także.
O tym jak kierowca samuraia jeździ nie mówię nic... Sam nie mam prawka jeszcze, więc nie powinienem się w tej sprawie mądrować.
Zapraszam jednak do oglądania pozostałych moich filmów. Tak na marginesie to powiem, że relacja z ostrzyc, choć długa jest dość popularna patrząc na rankingi w moim koncie google, ale zapraszam do obejrzenia wszystkich czterech pozostałych moich filmików:
Pierwszy moja zmota
Relacja z RMPST w mojej okolicy
Chętnie ściągane Ostrzyce
Mała relacja z jednego z wielu naszych wyjazdów, podobne do tego co w tym temacie

oj frota robila wrazenie na tych oponach