Brusy

Widziałeś ostatnio ciekawy film w kine czy na video ?

Moderator: moralez

misio4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Brusy

Post autor: misio4x4 » czw mar 27, 2008 2:36 pm

Kolejny filmik... Sprzed miesiąca, bo google mi nie chciało na serwer go wrzucić i dopiero teraz się udało...

Film

Awatar użytkownika
Olek1605

Re: Brusy

Post autor: Olek1605 » czw mar 27, 2008 5:27 pm

jak dla mnie trochę monotonny ale oponki fajne

bartas 4x4

Post autor: bartas 4x4 » czw mar 27, 2008 5:37 pm

ok filmik :)2 ... na przyszłość tylko mógłbyś zmieniać co jakiś czas miejsce "postoju" z kamerą ale to szczegół....
PS. Co Frota ma za opony wsadzone ?? ,pzdr
student

misio4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: misio4x4 » czw mar 27, 2008 6:34 pm

bartas 4x4 pisze:ok filmik :)2 ... na przyszłość tylko mógłbyś zmieniać co jakiś czas miejsce "postoju" z kamerą ale to szczegół....
1:Nie było gdzie zmieniać miejsca... Wszędzie to samo... A na serio to zmieniałem, ale akurat z tych kątów nie było ciekawego materiału i powycinałem...

2: Mickey Thompson 35" jak dokładnie to się nazywa to nie wiem, ale wiesz już chyba o co kaman.

Marv

Post autor: Marv » czw mar 27, 2008 7:52 pm

Froterka - dzielna jest, a ten mały fajnie butował.
R20

MACIEK27

Post autor: MACIEK27 » pt mar 28, 2008 12:52 am

Filmik moim zdaniem kiepski :)3 jedna kałuza dwa podjazdy :)3 beznadzieja , szkoda ze wam madatów nie dojebali ... akurat znam te miejsca :)3 blisko mnie ....

Awatar użytkownika
Ironcruz

Post autor: Ironcruz » pt mar 28, 2008 1:55 pm

misio4x4 pisze:
bartas 4x4 pisze:ok filmik :)2 ... na przyszłość tylko mógłbyś zmieniać co jakiś czas miejsce "postoju" z kamerą ale to szczegół....
1:Nie było gdzie zmieniać miejsca... Wszędzie to samo... A na serio to zmieniałem, ale akurat z tych kątów nie było ciekawego materiału i powycinałem...

2: Mickey Thompson 35" jak dokładnie to się nazywa to nie wiem, ale wiesz już chyba o co kaman.
z tego co widziałem to jest Frota A; co ma pomotane że z przodu robią 35?
Tytus

misio4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: misio4x4 » pt mar 28, 2008 2:29 pm

MACIEK27 pisze:Filmik moim zdaniem kiepski :)3 jedna kałuza dwa podjazdy :)3 beznadzieja , szkoda ze wam madatów nie dojebali ... akurat znam te miejsca :)3 blisko mnie ....

Szkoda, że Wam ważniakom z "wielkiego miasta" nie dojebują mandatów...

To, że ktoś chce sobie w wolny dzień wziąć furę i pojeździć, to znaczy, że zaraz ma szukać wielkiego off-roadu i katować furę??? Po prostu mieliśmy zamiar się trochę zabawić w wolny dzień i przy okazji wziąłem kamerę...

Poza tym, jak nie masz pojęcia o temacie, to nie wrzucaj swoich trzech groszy: zgoda na wjazd była ustalona z właścicielem terenu (piaszczyste górki), a woda to własność jednego z naszych...

Ironcruz pisze:
misio4x4 pisze:
bartas 4x4 pisze:ok filmik ... na przyszłość tylko mógłbyś zmieniać co jakiś czas miejsce "postoju" z kamerą ale to szczegół....
PS. Co Frota ma za opony wsadzone ,pzdr

To już byś musiał z właścicielem gadać... Ja głównie pilot innej fury jestem, no i ryżyser od czasu do czasu.

MACIEK27

Post autor: MACIEK27 » ndz mar 30, 2008 1:39 am

misio4x4 pisze:
MACIEK27 pisze:Filmik moim zdaniem kiepski :)3 jedna kałuza dwa podjazdy :)3 beznadzieja , szkoda ze wam madatów nie dojebali ... akurat znam te miejsca :)3 blisko mnie ....

Szkoda, że Wam ważniakom z "wielkiego miasta" nie dojebują mandatów...

To, że ktoś chce sobie w wolny dzień wziąć furę i pojeździć, to znaczy, że zaraz ma szukać wielkiego off-roadu i katować furę??? Po prostu mieliśmy zamiar się trochę zabawić w wolny dzień i przy okazji wziąłem kamerę...

Poza tym, jak nie masz pojęcia o temacie, to nie wrzucaj swoich trzech groszy: zgoda na wjazd była ustalona z właścicielem terenu (piaszczyste górki), a woda to własność jednego z naszych...

Ironcruz pisze:
misio4x4 pisze:

To już byś musiał z właścicielem gadać... Ja głównie pilot innej fury jestem, no i ryżyser od czasu do czasu.
mieszkam z 10 km od tej górki i zobaczymy co powirsz jak sie spotkamy wazniaku.

Marv

Post autor: Marv » ndz mar 30, 2008 7:10 am

nagrajcie jakiś filmik ze spotkania, pójdzie do "towarzyskich"!
R20

Awatar użytkownika
maristez
Kontaktowanie:

Post autor: maristez » ndz mar 30, 2008 7:19 am

a dla mnie to wieś robicie i tyle. :)3

na publiczny forum se bluzgać i grozić.
i nikt mnie nie przekona ze białe jest białe a czarne jest czarne

Awatar użytkownika
jezus

Post autor: jezus » ndz mar 30, 2008 3:17 pm

Fajny temat....co dalej :)21 ....niektórym zaworek ciśnienia chyba nie robi :)3
bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!

Piotrul

Post autor: Piotrul » ndz mar 30, 2008 4:55 pm

Mieszkacie 10km od siebie, upalacie i takie jazdy...? :roll:
Frontera 2,4 zagazowana, Disco II
Alfa Romeo Sprint.

misio4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: misio4x4 » ndz mar 30, 2008 5:05 pm

Piotrul pisze:Mieszkacie 10km od siebie, upalacie i takie jazdy...? :roll:
Kolegi nie znam, podpisuje się, że z Gdańska, a poza tym nie mam nic osobistego do niego, ale twierdzi, że powinniśmy mandaty dostać, a nie wie, czy my sobie aby przypadkiem nie załatwiliśmy zgody na wjazd.
Marv pisze:nagrajcie jakiś filmik ze spotkania, pójdzie do "towarzyskich"!
Ale mojego spotkania z Maćkiem27??? Nie wiem za bardzo skąd on jest...

Awatar użytkownika
Cybm

Post autor: Cybm » ndz mar 30, 2008 6:56 pm

@misio4x4 a kto upala teraz tego samurai ?? Kiedys smigalem tym autkiem z Tomkiem G. to on je budowal. To dobre autko :)2
SJ 413(gaźnik + LPG) -> Vitara JLX 1.6 8v -> lr Discovery 300TDi

misio4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: misio4x4 » ndz mar 30, 2008 7:00 pm

Kolega nasz, który kupił go w zeszłym roku od Twego kolegi... Słyszałem na Kościerzynie coś o tym, że on kupuje więc pewnie nieco po tym zlocie go zakupił. Nie wiem, czy mogę ci tak nazwiskami na forum pisać, ale jeśli zależy Ci, to napisz na PW, albo gada 8174468 do mnie to powiem Ci kto to.

Piszesz, że to dobre autko, ale wyjaśnienie dla zdziwionych: tak kiepsko jechał, bo był na szosowych oponkach... ale i tak samurai to dzielne autko, np. jak z tej wody sam wyjechał.

Awatar użytkownika
Cybm

Post autor: Cybm » ndz mar 30, 2008 7:09 pm

Nie nie zalezy mi na nazwisku. Auto bardzo dzielne startowalismy nim w H3. Ale widze ze nowy wlasciciel poza zmiana opon jeszcze musi sie troche nauczyc nim jezdzic.
SJ 413(gaźnik + LPG) -> Vitara JLX 1.6 8v -> lr Discovery 300TDi

Awatar użytkownika
oblesnik

Post autor: oblesnik » ndz mar 30, 2008 7:22 pm

Ja to nie bardzo rozumiem po co atakować ta górkę z piasku skoro i tak na szczycie czeka ścianka.

No chyba, że kto wyżej wyjedzie. No i kierowca samuraja to tak dziwnie :o dodawał gazu.

W jakim celu ?? ?? ?? ??

Mi się nie podoba i Pan reżyser może się obrażać, a ja mogę mieć swoje zdanie i je na forum publicznie wypowiedzieć. :)25
Samurai - seria :wink: - na serio :)25

Pacierza i piwa nie odmawiam!

misio4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: misio4x4 » ndz mar 30, 2008 7:31 pm

W żaden sposób się nie obrażam... O gustach się nie dyskutuje... Ja tylko biorę kamerę i filmuję, a potem sklecić to trzeba i wrzucić na google.

Cel wjazdu pod górkę był właśnie taki, że kto wyżej wjedzie, ale nic to nie dało, bo jak widzieliście GR dotknęła skarpy, ale Frota także.

O tym jak kierowca samuraia jeździ nie mówię nic... Sam nie mam prawka jeszcze, więc nie powinienem się w tej sprawie mądrować.

Zapraszam jednak do oglądania pozostałych moich filmów. Tak na marginesie to powiem, że relacja z ostrzyc, choć długa jest dość popularna patrząc na rankingi w moim koncie google, ale zapraszam do obejrzenia wszystkich czterech pozostałych moich filmików:

Pierwszy moja zmota
Relacja z RMPST w mojej okolicy
Chętnie ściągane Ostrzyce
Mała relacja z jednego z wielu naszych wyjazdów, podobne do tego co w tym temacie

Awatar użytkownika
bigos

Post autor: bigos » śr kwie 09, 2008 7:05 pm

Piszesz, że to dobre autko, ale wyjaśnienie dla zdziwionych: tak kiepsko jechał, bo był na szosowych oponkach... ale i tak samurai to dzielne autko, np. jak z tej wody sam wyjechał.
:o w piatej min myslalem ze juz nie wyjedzie w pewnym momencie.. a tu szok i to na takich oponach :o
oj frota robila wrazenie na tych oponach :)2

ODPOWIEDZ

Wróć do „Filmy”