Radziłbym nie zamieszczać takich filmów w sieci... Z wiadomych powodów. A tego pana trochę nauczyć ochrony środowiska

Moderator: moralez
teren prywatny, impreza zorganizowana.Dragunov pisze:to z Trialu w Jaworznie..
Adam.Ż pisze:to że teren prywatny to nie jest akurat dla mnie argument. Poza tym na filmie tego nie widać.
Widać za to podejście kierowcy który olewa to że drzewo się kładzie i mimo to ciągnie dalej![]()
tylko przez takie zachowanie jak na filmieKJarosław pisze:Ojej sami zieloni na tym forum, wielka mi mecyja dwa marne drzewa się przewaliły, jesienią wiatr by je przewlił bo były marnie ukorzenione. Lepiej nagłaśniajcie takie tematy to niedługo leścniczy będą do terenówek strzelać po lasach.
Reakcja publiki b. fajna, przypomniała mi ten filmik:sciba pisze:i ten znawca wsrod widownidajesz mu dajesz
lewo prawo dajesz
Za takie podejście możesz nie zostać dopuszczony do niektórych imprezKJarosław pisze:Ojej sami zieloni na tym forum, wielka mi mecyja dwa marne drzewa się przewaliły, jesienią wiatr by je przewlił bo były marnie ukorzenione
dlatego napisałem żeby nie zamieszczać tego typu filmików.KJarosław pisze:Lepiej nagłaśniajcie takie tematy to niedługo leścniczy będą do terenówek strzelać po lasach.
szupryk...tłumacz sięchera pisze:...
Zwróćcie uwagę na komentarze na YouTube....
Co mam się tłumaczyć, ogarnij sięsciba pisze:szupryk...tłumacz sięchera pisze:...
Zwróćcie uwagę na komentarze na YouTube....
no chyba, że postronny kibic sobie kręciłBENGI pisze:takie zachowania trzeba tępića rzeczywiście takie materiały lepiej zachować dla siebie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość