Program na kanale Discovery
Moderator: moralez
Program na kanale Discovery
Dzisiaj o 18.30 ma być na Discovery program "Narodziny 4x4". ciekawe czy będzie to coś ciekawego, czy kolejny "gniot" ?
krufa...
spoznilem sie do domu
i warte ogladania bylo ?
spoznilem sie do domu

i warte ogladania bylo ?
cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
"Narodziny 4x4
Mark Evans rozpoczyna nowe zadanie - przerabia starego i zardzewiałego Range Rovera na olśniewający samochód terenowy! "
Mark Evans robił już programy tego typu,w których składał helikopter i samochód sportowy(nie wiem dokładnie co to było). Jeśli to będzie coś podobnego do poprzednich to zapowiada się ciekawie...i wygląda na to,że codziennie będzie nowy odcinek.
Mark Evans rozpoczyna nowe zadanie - przerabia starego i zardzewiałego Range Rovera na olśniewający samochód terenowy! "
Mark Evans robił już programy tego typu,w których składał helikopter i samochód sportowy(nie wiem dokładnie co to było). Jeśli to będzie coś podobnego do poprzednich to zapowiada się ciekawie...i wygląda na to,że codziennie będzie nowy odcinek.
- Marek Wójcik
-
Ja też jestem fanem Marka Evansa - zrobił już 5 znanych mi programów:
- restauracja Jaguara E-Type
- budowa repliki Cobry
- budowa repliki Lotusa 7, ale przystosowanego do ścigania się,
- budowa samolotu,
- budowa śmigłowca.
Koleś fajny
- z wykształcenia weterynarz, ale pomimo braków technicznych ma zacięcie
. Jak dla mnie, który też dioświadczeń dużo niem ato jest to ciekawy program, gdzie mozna dowiedzieć sie ciekawych rzeczy o np. lakierowaniu, piaskowaniu, galwanizowaniu itp.
Naprawdę polecam.
- restauracja Jaguara E-Type
- budowa repliki Cobry
- budowa repliki Lotusa 7, ale przystosowanego do ścigania się,
- budowa samolotu,
- budowa śmigłowca.
Koleś fajny

Naprawdę polecam.

Marek Wójcik vel Magnus
Toyota Land Cruiser HZJ 73
tlc.org.pl
Toyota Land Cruiser HZJ 73
tlc.org.pl
- Marek Wójcik
-
- Marek Wójcik
-
- Discotheque
-
szczególy dotyczące tego programu znajdują się tutaj: http://www.i2itelevision.com/4x4/ , a swoją drogą to mogli się do mnie zgłośić jak reanimowałem swojego gaza mieli by zamiast 15 odcinków niekończącą się opowieść.
i za 50% ceny którą wsadzili w ten program.

- Bogdan 4x4
-
keler pisze:szczególy dotyczące tego programu znajdują się tutaj: http://www.i2itelevision.com/4x4/ , a swoją drogą to mogli się do mnie zgłośić jak reanimowałem swojego gaza mieli by zamiast 15 odcinków niekończącą się opowieść.i za 50% ceny którą wsadzili w ten program.
przeceniasz siebie..

MOC&OFFROAD-GOOD IDEA 
CHYBA UAZ V8 6.2
PREZES KLUBU NOCNYCH KASZTANIARZY 4x4

CHYBA UAZ V8 6.2
PREZES KLUBU NOCNYCH KASZTANIARZY 4x4

co do ceny to na bank byłoby taniej .keler pisze:szczególy dotyczące tego programu znajdują się tutaj: http://www.i2itelevision.com/4x4/ , a swoją drogą to mogli się do mnie zgłośić jak reanimowałem swojego gaza mieli by zamiast 15 odcinków niekończącą się opowieść.i za 50% ceny którą wsadzili w ten program.
Mark podliczył czas i wyszo że remont tego auta trwał...2000 godzin...
podliczcie se to przez roboczogodzine waszego ulubionego warsztatu

ładny wynik prawda??
a spróbujcie doliczyć wszystkie łozyska, pierścienie,tłoki, szlify, wszystkie gumki i gumeczki, farbki, materiały........
o mamo....zabio mnie to i wiem że nikogo w polscehyba nie stać na takie robienie auta.
Range Rover Classic Pickup/discovery 3,9
NIE pisać mi PW, mail w profilu.
NIE pisać mi PW, mail w profilu.
takie motanie auta przypomina raczej klocki lego albo puzzle. kolesie siedza nad katologiem i tylko wpisuja w forularzu zgloszeen nr produktu i swojej karty kredytowej....ja tez tak chce
w stanach tez maja miodzio zamawiaja sobie wszystko co chca , mosty , przelozenia , amory oslony, klatki do aut terenowych.
a u nas to ciagle wesola slowianska zmota
kilka chyba jest aut w polsce ( np. tomcat z wawy- w kratke) ktore sa zlozone w "katalogowy " sposob.... mniam

a u nas to ciagle wesola slowianska zmota