Ogolnie nic do gazu nie mam. Uwazam nawet ze ziemniaki ugotowane na gazie sa najlepsze

Moderator: Student
I mowisz nieprawde...mam volvo takie samo jak wymieniasz z gazem i nie mam problemow,eeeeee i co? Wymienia sie tylko filtr gazu od czasu do czasu i nie pamietam ze jest zalozona instalacja. Dalej twierdze,ze partacze zanizajacy ceny zabijaja rynek wszystkiego.Pozniej ludzie klna na gaz a to g**no prawda.Winni sa partacze-monterzy.Jędrek38 pisze: Na codzien jezdze Volvo S70 2.5 turbo benzyna, tez bez gazu. Kolega ma zgazowany i od tej pory same problemy. Wydal na niego 10 razy wiecej niz zaoszczedzil na roznicy miedzy wachą a LPG.
A mozesz pozesłam ci na PW jakies namiary na tego goscia!!Piotrul pisze:Byłeś może u tego goście w czaplach k/rębiechowa?
ja u niego założyłem i jestem b.zadowolony a jak zajechałem to się dziwił że taki mały silniczek mammówił że już kilka szóstek i ósemek gazował więc w desperacji możesz do niego zajrzeć.
No chyba, że u niego montowałeś to wtedy juz kibel.
nie napisales co prawda ktora generacja ale mysle ze II u mnie kiedys zwarl kabel od wtryskiwacza i na jednym cylindrze po przelaczeniu na gaz dotryskiwalo jeszcze paliwo i go zalewalo.na benzynce bylo okiYonek pisze:Czy ktoś może mi łaskawie wyjaśnić następujący fenomen:
DLACZEGO BYDLAK PO PRZEŁĄCZENIU NA GAZ ZACZYNA CHODZIĆ NA 5-ciu CYLINDRACH??!!Audi chce zostać, czy jak?!
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości