EXPLORER NAPĘDY I PRZEŁOŻENIE
Moderator: Student
EXPLORER NAPĘDY I PRZEŁOŻENIE
siemanko.mam explozję z94 4.0 4x4 i coś nietak z przednim napędem bo się nie włłancza wogóle niezapala sie kontrolka ani od 4x4 ani od reduktora,to jedno a drugie to niemogę znaleść przełożenia mostu chciałem kupić sfożnie a oni chcą przełożenie jak by im nr vin nie wystarczył,może ktoś wie gdzie szukać.WIELKIE DZIĘKI Z GÓRY 

Już o tym było.
Na 95% masz uszkodzony shiftmotor na reduktorze (takie coś co wygląda jak silniczek od wycieraczek), zdjąć, rozebrać, oczyścić. Jeśli nie zadziała, kupić nowy. Niestety jest to wydatek rzędu 1400 zł, a jest to dosyć częsta usterka w Explozjach i nowszych Bronkach. Wiem bo to ćwiczyłem już dwa razy.
Na 95% masz uszkodzony shiftmotor na reduktorze (takie coś co wygląda jak silniczek od wycieraczek), zdjąć, rozebrać, oczyścić. Jeśli nie zadziała, kupić nowy. Niestety jest to wydatek rzędu 1400 zł, a jest to dosyć częsta usterka w Explozjach i nowszych Bronkach. Wiem bo to ćwiczyłem już dwa razy.
- Broncosaurus
- BoMBowiec
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Pokątny handel z USA mamy chyba z tych samych źródełYonek pisze:No... I to pokątnym handlem z USA, bo w europie wogóle nie występuje jako część zamienna. Dostępny tylko razem z reduktorem. 9135 zł + VAT![]()

Maciej Mikler - Van Klub Polska - http://www.van-club.com
- Broncosaurus