Moderator: Student
...chętnie się dołączę......banan pisze:bywał kiedyś na forum Boguś Stawski - ma Bronco '78 biało-niebieskie na niektórych imprezach się pojawia, jest na zdjęciach na tej stronie (paru)
dam mu cynk - szukał kiedyś "właścicieli amerykańskich terenówek"
no pasaran amigoBogusław Stawski pisze:(wreszcie doczekałem się tematu FORD kasztan-free)
Bogas
Posiadaczem Samurai'a zostałem prawie przez przypadekBogusław Stawski pisze: okreslony typ ludzi wybiera okreslona marke.
Tym bardfziej powinni jechac za dlugim lr....powinni sie zrazic do sportu i nie psuc klimatu na innych imprezach przesiadajac sie na rajdowe sejczento.... a co do agresji to niech se beda lepiej ze wyzywaja sie na samochodzie niz tak jak wczesniej na zonie i dzieciachBogusław Stawski pisze:To,Np. nie gniewaj sie Maq, ale na jednej z Kaszybii, byly 3 Samuraje, i ich kierowcy byli wkurwieni, ze w ogole jeszcze byli inni uczestnicy, bo oni chceli wziac wszystkie punkty i zrobic to szybko, byli agresywni, niesympatyczni, wyciagali samochody stalowymi o pien drzew, itp - wygladali na maklerkow, ktorzy na kazdym rajdzie moga zajebac suzuke za 10tys i kupic sobie nowa za miesiac - tez za 10 i tez ja znowu zajebac.!
Oj, widziałem ja parę takich suczek w życiu...Drako pisze: Tym bardfziej powinni jechac za dlugim lr....powinni sie zrazic do sportu i nie psuc klimatu na innych imprezach przesiadajac sie na rajdowe sejczento....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość