Moderator: Student
to daleko ma kochankeżona sknerusa pisze:Coś mnie się wydaje, że mąż mi troszkę naciąga prawdę. A chodzi o to, że zalewa autko do pełna za trzy stówaki z górką. Jeździ na tym przez weekend i mówi mi, że pali max 11 litrów. Hm...W poniedziałek pusto... Nie powinno coś zostać?
sama tu wlazłam... he he...Burza pisze:A kto tu wpuszcza żony. One sa gorsze od dziennikarzy. Tako to napisze w gazecie, pogadają 2 dni i koniec, a zona... do konca życia bedzie ci wypominac.
BTW. a jak tu żonie powiedziec ze samochów pali 20 litrów? przecież wtedy nie pozwolila by takiego miec.
atak btw to ten sknerus to to jest na forum? i pewnie ma pipa?żona sknerusa pisze:sama tu wlazłam... he he...Burza pisze:A kto tu wpuszcza żony. One sa gorsze od dziennikarzy. Tako to napisze w gazecie, pogadają 2 dni i koniec, a zona... do konca życia bedzie ci wypominac.
BTW. a jak tu żonie powiedziec ze samochów pali 20 litrów? przecież wtedy nie pozwolila by takiego miec.
Przynajmniej wlazłaś po legalu i oficjalnie. A moja tylko anonimowo, bez logowania, czyta moje posty, a potem jest kameralny łomotżona sknerusa pisze:sama tu wlazłam... he he...Burza pisze:A kto tu wpuszcza żony. One sa gorsze od dziennikarzy. Tako to napisze w gazecie, pogadają 2 dni i koniec, a zona... do konca życia bedzie ci wypominac.
...he he...AveCezar pisze:Łoj, zobaczyłem i się przestraszyłem, że to moja żona![]()
![]()
Jednak ona już wie, ile świniak pali, niestety. Ostatnio dostałem za to, że jeździłem z włączoną klimą, a wtedy świniak więcej żre
ciesz sie że tylko za to a nie za kosztowny remont silnika...AveCezar pisze:Łoj, zobaczyłem i się przestraszyłem, że to moja żona![]()
![]()
Jednak ona już wie, ile świniak pali, niestety. Ostatnio dostałem za to, że jeździłem z włączoną klimą, a wtedy świniak więcej żre
Ja tego sknerusa nie rozumiem. Mało ze sknerus to jeszcze drzewo do lasy przywoziżona sknerusa pisze:(to daleko ma kochanke)
e tam... zaraz kochankę... jestem na bieżąco, bo targa mnie ze sobą...
...skoro fajne drzewo, to je targa ...do lasu - rzecz jasna...Burza pisze:Ja tego sknerusa nie rozumiem. Mało ze sknerus to jeszcze drzewo do lasy przywoziżona sknerusa pisze:(to daleko ma kochanke)
e tam... zaraz kochankę... jestem na bieżąco, bo targa mnie ze sobą...![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość