Chodzi mi po łbie i się zastanawiam czy da się takiego kupić bliżej niż za oceanem?

Moderator: Student
Cały ten artykuł pisał własnie ktoś od nas z forum - Bogas? - i była ostra wymiana zdań pomiędzy jepniętymi, landrynami ( CZesiu Landryna - ładnie niecherokez pisze:Nie wiem czy mogę zamieścić to tutaj ..............jak nie to niech kolega moderator to usunie.................coby mnie ktoś nie chciał powiesić za to czego nie mam..............![]()
http://desoto58.com/story/stbronco.html
Wiec jest tak, że po weekendzie zapowiem się telefonicznie i podskoczę do Ciebie w celu organoleptycznego obadania tych zwłokZbowid pisze:Tak niestety...to znaczy zamieniłem się na Pajero 2,6 benzyna - mniejszy bo dla żony... tego na części Syudent się przymierza. Ale coś mi się zdaje że nie powiedziałem ostatniego słowa w temacie Broncoto jednak zajefajny samochodzik
Miał i oczywiście ale od maluchaStudent pisze:Wiec jest tak, że po weekendzie zapowiem się telefonicznie i podskoczę do Ciebie w celu organoleptycznego obadania tych zwłokZbowid pisze:Tak niestety...to znaczy zamieniłem się na Pajero 2,6 benzyna - mniejszy bo dla żony... tego na części Syudent się przymierza. Ale coś mi się zdaje że nie powiedziałem ostatniego słowa w temacie Broncoto jednak zajefajny samochodzik
lusterek on nie ma przypadkiem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość