Witam Wszystkich
Chciałbym sie od Was dowiedzieć cos na temat Bronco.Jakiego kupić.Zawsze mi się podobały no i nastał ten czas.Ma być używany do jazdy do roboty i troche szutry.ŻADEN ciężki teren.Jak znosi LPG czy automata.Gdzie najlepiej kupić? Jakie jest spalanie?
Zgóry dzięki za info
Porada
Moderator: Student
- dark_zdzich
Darku, czyzbys chcial zdradzic mituwisi, i co przestaniesz jezdzic mituwisi w teren
swoja droga jakos mi w swiadomosci dziwnie sie zaleglo, ze dalej od siebie mieszkamy
a ze jak sie okazalo nie jest tak daleko to trzeba sie ciut czesciej spotkac
zreszta ciekawe dlaczego mi sie wydawalo, ze to daleko, byl taki czas, ze przez Krapkowice to dwa razy w tydodniu jezdzilem

swoja droga jakos mi w swiadomosci dziwnie sie zaleglo, ze dalej od siebie mieszkamy
a ze jak sie okazalo nie jest tak daleko to trzeba sie ciut czesciej spotkac
zreszta ciekawe dlaczego mi sie wydawalo, ze to daleko, byl taki czas, ze przez Krapkowice to dwa razy w tydodniu jezdzilem
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
- dark_zdzich
ano, koniecznie tylko parch ma chwilowo urlop zdrowotny, ale nieprzeszkadza to w zaden sposob w spotkankudark_zdzich pisze:a so nie mogeCena ,silniki i ich dostępność mnie kusi
a zapraszam zapraszam do siebie jak i ja również sie mogę wybrać do
Wroca tak jak my gadali
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).