Explo z Wroclawia

Mutt, Bronco i Explorer

Moderator: Student

michalek
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Explo z Wroclawia

Post autor: michalek » wt maja 09, 2006 1:24 pm

Wiatm, na poczatku chcialbym wszystkich przywitac, bo jestem tu nowy.

Zalogowalem sie tu, bo moj ojciec zachorowal na explo i potrzebuje takiego kupic. Osobicie sam jestem fanem tylnego napedu i takie auta preferuje w swoim garazu, ale nie raz jezdzilem 4x4 i jest niezly fun :lol:

Oczywiscie jak kazdy nowy :roll: mam ogromna prosbe.
Ogladalem juz kilka fordzikow w okolicach warszawy, ale niestety wszystkie z nich okazaly sie ciorchami. Bezwypadkowe po dachowaniu albo naciaganiu podluznic :-? A znajac nasze polskie realia nie jest mi na reke jechac 300 km w jedna, a potem w druga strone tylko po to, zeby obejrzec kolejnego zloma.

I tu moja prosba, w tym watku chcialbym wkleic kilka ogloszen ze explorerami i bede bardzo wdzieczny, jezeli wypowiecie sie o nich, bo bardzo mozliwe, ze juz wczesniej mieliscie do czynienia z nimi, badz znacie kawalek ich historii.

Nie chcialbym urazic nikogo, ale bedac od dluzszego czasu uzytkownikiem innych forow motoryzacyjnych prosze o nie wpisywanie postow nic nie wnoszacych do tematu, natomiast za wszystkie konstruktywne z gory dziekuje.

Mozliwe, ze znacie samochody godne polecienia wystawione na sprzedaz, takze ich przedstawienie tez bedzie bardzo mile widziane.
Od razu przedstawie swoje preferencje:
rok - od 1997, czyli wersja po liftingu
silnik - 4 l, ten mocniejszy 200 km
naped 4x4 z reduktorem
skrzynia - automatyczna.
wyposazenie - mozliwie jak najbogatsze :)
cena - do 30 tysi z hakiem
wazne jest, alby samochod posiadal gaz sekwencyjny, w innym wypadku cena musi byc relatywnie nizsza :)

Znalazlem takie oto ogloszenie http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1100677 tylko zastanawia mnie ten brak czujnikow poduszek :-? moze wiecie cos o nim ?

Nie jestem ekspertem w dziedzinie terenowek, takze jezeli sie gdzie myle to mnie poprawcie :)

Mam nadzieje, ze nie zanudzil wasz moj post :)
Serdecznie pozdrawiam wszystkich uzytkownikow
------------------------------------------------------
nie wazne przy czym stoisz, wazne jak tym jezdzisz

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ford”