Ratowanie Bronka
Moderator: Student
Ratowanie Bronka
Chciałbym sie dowiedzieć jak wygląda w praktyce odbudowa bronka.
Jak skończe ratować LJ 80 (2 miechy mi zostało) ,zamieżam kupić forda bronko w granicach 15 000 -rozłożyć i zrobić z niego ladne autko.
Mam doświadczenie z jeepem ,suzuką ale o fordzie nic nie wiem .
Jak jest z częściami ? Z cenami ? I czy generalnie to jest dobry plan czy całkiem głupi ?
Jak skończe ratować LJ 80 (2 miechy mi zostało) ,zamieżam kupić forda bronko w granicach 15 000 -rozłożyć i zrobić z niego ladne autko.
Mam doświadczenie z jeepem ,suzuką ale o fordzie nic nie wiem .
Jak jest z częściami ? Z cenami ? I czy generalnie to jest dobry plan czy całkiem głupi ?
SZANUJ LAS!...bo i ty mozesz zostac kiedys partyzantem!
- Marek Glinka
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
ratowanie Bronka
... ja nie wiem, czy śmiać się, czy płakać po takich wejściach megashitmana...
Kraus, ja ratuję dwa Bronki 78 i 80, jeśli chcesz powymieniać się info i jesteś ciekaw z moich postępów, to zapraszam na maila prywatnego, chętnie się podzielę wszystkim co wiem.
Project Bronco - to wyzwanie tylko dla prawdziwych miłośników Amerykańskiej klasyki i off-roadu. Na początek zapoznaj się z najlepszą stroną poświęconą Fordom Bronco II generacji tj. 78/79 (nie mylić z Fordem Bronco II) www.projectbronco.com.
Pozdrawiam i życzę powodzenia
Kraus, ja ratuję dwa Bronki 78 i 80, jeśli chcesz powymieniać się info i jesteś ciekaw z moich postępów, to zapraszam na maila prywatnego, chętnie się podzielę wszystkim co wiem.
Project Bronco - to wyzwanie tylko dla prawdziwych miłośników Amerykańskiej klasyki i off-roadu. Na początek zapoznaj się z najlepszą stroną poświęconą Fordom Bronco II generacji tj. 78/79 (nie mylić z Fordem Bronco II) www.projectbronco.com.
Pozdrawiam i życzę powodzenia
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Re: ratowanie Bronka
megaszitman już kilka fajnych wozów przed hutą uratował więc się wasć odwal jak z mareckim konwersujeBogusław Stawski pisze:... ja nie wiem, czy śmiać się, czy płakać po takich wejściach megashitmana...

#noichuj
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
moim skromnym zdaniem jesteś zboczony...co do obecnej produkcji to coraz mniej mi się podoba polityka merca ale co do starych modeli to poprostu nie idzie ich nie kochać...także albo miałeś chu.j nie mercedesa albo jesteś zboczonyczesław&jarząbek pisze:min uratowałem jednego mercedesa i to mi daje prawo srać na to badziewie

zapraszam do dyskusji...jakieś przeciw? co ci się nie podoba?
a tak zbaczając z tematu...chyba się z Bogusiem musicie spotkać i napić...innego rozwiązania nie widze

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: