Moderator: Student
Szukaj używanej. Najlepiej z jak najmłodszego rocznika TII. To jedyne sensowne cenowo rozwiązanie.Lawyer-liar pisze:Witaj braci off-roadowa!Kupiłem niedawno bardzo zadbany egzemplarz z Niemiec, wszystkie papiery, jeden własciciel...słowem okazja. Nawet na przeglądzie się nie przeraziłem, bo wszystko wymienione, ale...wspomaganie nie działa przy wolnych obrotach. Dodając gazu, ruszając, czuję że wszystko wraca do normy- można małym palcem obracać kierownicą. Wymyśliłem, że może mi pomóc naciąg paska klinowego. Nie pomógł
...może więc braci off-roadowa, ZAZNAJOMIONA Z TEMATEM pomoże i podpowie warsztat w Warszawie i okolicach. Z góry dzięki za każdą wolę pomocy!
nie cukruj tylko pochwal sie za ileLawyer-liar pisze:Witaj braci off-roadowa!Kupiłem niedawno bardzo zadbany egzemplarz z Niemiec, wszystkie papiery, jeden własciciel...słowem okazja. Nawet na przeglądzie się nie przeraziłem, bo wszystko wymienione, ale...wspomaganie nie działa przy wolnych obrotach. Dodając gazu, ruszając, czuję że wszystko wraca do normy- można małym palcem obracać kierownicą. Wymyśliłem, że może mi pomóc naciąg paska klinowego. Nie pomógł
...może więc braci off-roadowa, ZAZNAJOMIONA Z TEMATEM pomoże i podpowie warsztat w Warszawie i okolicach. Z góry dzięki za każdą wolę pomocy!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość