Pompa wspomagania do Mavericka.

Mutt, Bronco i Explorer

Moderator: Student

Lawyer-liar
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Pompa wspomagania do Mavericka.

Post autor: Lawyer-liar » wt sty 16, 2007 10:21 am

Witaj braci off-roadowa! :D Kupiłem niedawno bardzo zadbany egzemplarz z Niemiec, wszystkie papiery, jeden własciciel...słowem okazja. Nawet na przeglądzie się nie przeraziłem, bo wszystko wymienione, ale...wspomaganie nie działa przy wolnych obrotach. Dodając gazu, ruszając, czuję że wszystko wraca do normy- można małym palcem obracać kierownicą. Wymyśliłem, że może mi pomóc naciąg paska klinowego. Nie pomógł :wink: ...może więc braci off-roadowa, ZAZNAJOMIONA Z TEMATEM pomoże i podpowie warsztat w Warszawie i okolicach. Z góry dzięki za każdą wolę pomocy!
Ford Explorer 4.0 '94 ,BFG MT 32x11.5R15 w trakcie motania, Ford Maverick 2.7 '95.

Awatar użytkownika
nemrod

Kontaktowanie:

Post autor: nemrod » wt sty 16, 2007 10:40 am

Kolego jedź do Karola do Łomianek ul. Warszawska 56 (dokładnie za żółtą stacją CPN jak jedziesz w kierunku gdańska).
Mi naprawia explorera i jest ok, jestem zadowolony.
Wie o co biega w tym samochodzie.

http://warstat.pl
jak chcesz tel. to daj znać.
Ford Explorer '91, body lift 2",
Zapraszam do:
EXPLORER CLUB POLSKA

Lawyer-liar
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Lawyer-liar » wt sty 16, 2007 10:47 am

Drogi kolego, dzięki wielkie, ale...z Karolem to ja i pół Polski zdążyłem objeździć za samochodem i nawet śpiewaliśmy w czasie jazdy, jak na porządną amerykańską familię przystało. Jest rzeczywiście dobry, UAZ-a zrobił mi tak, że klient dał 11koła bez słowa, po 2 dniach od wystawienia na sprzedaż.Karol tego nie robi, znam jego zakres usług...ale dzięki wielkie za dobre chęci :-)
Ford Explorer 4.0 '94 ,BFG MT 32x11.5R15 w trakcie motania, Ford Maverick 2.7 '95.

Awatar użytkownika
nemrod

Kontaktowanie:

Post autor: nemrod » wt sty 16, 2007 10:51 am

Świat jest mały :lol:
Polecam sie!
Ford Explorer '91, body lift 2",
Zapraszam do:
EXPLORER CLUB POLSKA

Awatar użytkownika
Wiechu

Re: Pompa wspomagania do Mavericka.

Post autor: Wiechu » wt sty 16, 2007 11:51 am

Lawyer-liar pisze:Witaj braci off-roadowa! :D Kupiłem niedawno bardzo zadbany egzemplarz z Niemiec, wszystkie papiery, jeden własciciel...słowem okazja. Nawet na przeglądzie się nie przeraziłem, bo wszystko wymienione, ale...wspomaganie nie działa przy wolnych obrotach. Dodając gazu, ruszając, czuję że wszystko wraca do normy- można małym palcem obracać kierownicą. Wymyśliłem, że może mi pomóc naciąg paska klinowego. Nie pomógł :wink: ...może więc braci off-roadowa, ZAZNAJOMIONA Z TEMATEM pomoże i podpowie warsztat w Warszawie i okolicach. Z góry dzięki za każdą wolę pomocy!
Szukaj używanej. Najlepiej z jak najmłodszego rocznika TII. To jedyne sensowne cenowo rozwiązanie.
łoś też człowiek

Lawyer-liar
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Lawyer-liar » wt sty 16, 2007 2:02 pm

Siema Wiechu, tez tak pomyslałem, to tak samo jak z automatem w Explo :lol: ...ale wyczaiłem regeneracje za 500zł u profesjonalisty z Raszyna. Wiesz ile chcą za nową? 5...ale koła...Zobaczę, co się będzie działo i najwyżej przetrę szlaki! Ps: wczoraj zaszalałem na podjazdach w Kampinosie i ukręciłem huby w Explo :)21 i muszę ostrożnie z kasą.

Awatar użytkownika
wstys

Re: Pompa wspomagania do Mavericka.

Post autor: wstys » wt sty 16, 2007 3:58 pm

Lawyer-liar pisze:Witaj braci off-roadowa! :D Kupiłem niedawno bardzo zadbany egzemplarz z Niemiec, wszystkie papiery, jeden własciciel...słowem okazja. Nawet na przeglądzie się nie przeraziłem, bo wszystko wymienione, ale...wspomaganie nie działa przy wolnych obrotach. Dodając gazu, ruszając, czuję że wszystko wraca do normy- można małym palcem obracać kierownicą. Wymyśliłem, że może mi pomóc naciąg paska klinowego. Nie pomógł :wink: ...może więc braci off-roadowa, ZAZNAJOMIONA Z TEMATEM pomoże i podpowie warsztat w Warszawie i okolicach. Z góry dzięki za każdą wolę pomocy!
nie cukruj tylko pochwal sie za ile !!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

hehe poprostu okazja........... :D

Lawyer-liar
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Lawyer-liar » czw sty 18, 2007 3:31 pm

Nie cukruję, Karol całego prześwietlił i potwierdził.10 letni Maverick z udokumentowanym przebiegiem 133 tyś, po jednym właścicielu w stanie super idealnym w full opcji wyposażeniowej za 24tyś-to niedużo. Złomy za katalogowe 17- 18 nie kwalifikują się do porównania.

Awatar użytkownika
wstys

Post autor: wstys » czw sty 18, 2007 3:36 pm

.......... widzialem go, wyglada naprawde dobrze......

Awatar użytkownika
wstys

Post autor: wstys » czw sty 18, 2007 3:37 pm

...... co motasz w swojej Explozji??

Lawyer-liar
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Lawyer-liar » czw sty 18, 2007 3:43 pm

Motam, jak po urlopie wrócę i zainkasuję pensję...a wtedy na początek zawieszenie i lift budy. Chciałem robić klatkę, ale się wstrzymam. Następnie kangur z T-Maxem, takim jak Twój -11000, kosz dachowy...No i oczywiście huby :wink: i wtedy karuzela na odpust będzie gotowa!

Awatar użytkownika
wstys

Post autor: wstys » wt sty 23, 2007 12:33 pm

Ja mam 11000 t-maxa ale w Bronco z którego jest wywalone jakies 300kg. Do Explo pomyśl o WARN 9500xp.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ford”