Czy ktos ma jakies doswiadczenia w tym temacie,kupowal itp?
Moze ktos wie gdzie mozna kupic w miare pewnie skrzynie bez wiekszej obawy ze po wyjechaniu za brame samochod rozsypie sie na kawaleczki

Moderator: Student
no ja mam na oku wlasnie explorera z takim samym objawem i ciekaw jestem w jakich kosztach bym sie zmiescil. obecny wlasciciel twierdzi ze wystarczy wymienic olej, filtr i wyczyscic zaworki, ale wedlug mnie na tym sie chyba nie skonczy.gonzunio pisze:no mi w mojej nie wchodzi overdrive i jak jest zimna to nie ma wstecznego , musze przejechac kawalek zeby zaczol pracowac wsteczny
CIEKAWE DLACZEGO TEGO SAM NIE ZROBIŁrkosa pisze:no ja mam na oku wlasnie explorera z takim samym objawem i ciekaw jestem w jakich kosztach bym sie zmiescil. obecny wlasciciel twierdzi ze wystarczy wymienic olej, filtr i wyczyscic zaworki, ale wedlug mnie na tym sie chyba nie skonczy.gonzunio pisze:no mi w mojej nie wchodzi overdrive i jak jest zimna to nie ma wstecznego , musze przejechac kawalek zeby zaczol pracowac wsteczny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość