paliwo w oleju 2,9 v6
Moderator: Student
paliwo w oleju 2,9 v6
Jednak nie tak słodko
Do oleju pompuje się paliwo. Silnik jest oryginalny. Czy głowice i uszczelki będą pasować ze scorpiaka czy orginały?

Wszystko wyciągnąłem ale wydaje mi się że wtryski są sprawne. kręcąc rozrusznikiem każdy psika po kolei i mniej więcej tak samo. nawet jeśli nie jest to idealna mgiełka to rozumiem że lejący wtrysk to taki który się nie domyka i cały czas z niego leci. u mnie tak nie jest. po ściągnięciu kolektora ssącego okazało się że na 4 wlocie do komory spalania jest full benzyny. a najlepsze - w sklepie powiedzieli że jeden wtryski - 1460 złRR V8 pisze:jesli to na wtrysku to wtryskiwacze nieszczelne i puszczajom paliwo, od tego bym zaczol,pozdrowionka

że ilediabolo pisze:w sklepie powiedzieli że jeden wtryski - 1460 zł

chyba zapomniales przecinka (tylko gdzie?)
zobacz tu:
http://cgi.ebay.de/Einspritzventil-fuer ... dZViewItem
Załozyc trzeba cała góre kolektor ssacy od 2.9 EFI scorpio bo to to samo nadiabolo pisze:Wszystko wyciągnąłem ale wydaje mi się że wtryski są sprawne. kręcąc rozrusznikiem każdy psika po kolei i mniej więcej tak samo. nawet jeśli nie jest to idealna mgiełka to rozumiem że lejący wtrysk to taki który się nie domyka i cały czas z niego leci. u mnie tak nie jest. po ściągnięciu kolektora ssącego okazało się że na 4 wlocie do komory spalania jest full benzyny. a najlepsze - w sklepie powiedzieli że jeden wtryski - 1460 złRR V8 pisze:jesli to na wtrysku to wtryskiwacze nieszczelne i puszczajom paliwo, od tego bym zaczol,pozdrowionka
capri.pl kupisz bez problemu

i to bedzie najtańsza opcja

UNIMOGI :MB U1200 i 406 sztuk 1 i 416 sztuk 2 i 421
XJ 4.0 manual Laredo pierwszy wypust mopara
XJ 4.0 manual Laredo pierwszy wypust mopara