Ford Maverick- tuleje wahaczy tył
Moderator: Student
Ford Maverick- tuleje wahaczy tył
Witam.
Drodzy forumowicze takie małe pytanko:
Czy tuleje wahaczy tylnych są takich samych wymiarów do Forda Macverick'a (rok pr. 1994) jak i do Nissana Terrano?? - juz troche zgłupiałem bo jedni mówią że takie same inni znów ze nieco inne.
Wiem że najlepiej było by je wymontować i szukać po wymiarach ale wtedy pozbede się autka na dośc długi czas a tego chciałbym uniknąć!
Może znacie jakiegoś producenta takich elementów lub jakiś dobry sklep bo ceny orginałow mnie nieco ścinają z nóg
z góry dziekuję za odpowiedzi
pozdrawiam serdecznie
panchoo
Drodzy forumowicze takie małe pytanko:
Czy tuleje wahaczy tylnych są takich samych wymiarów do Forda Macverick'a (rok pr. 1994) jak i do Nissana Terrano?? - juz troche zgłupiałem bo jedni mówią że takie same inni znów ze nieco inne.
Wiem że najlepiej było by je wymontować i szukać po wymiarach ale wtedy pozbede się autka na dośc długi czas a tego chciałbym uniknąć!
Może znacie jakiegoś producenta takich elementów lub jakiś dobry sklep bo ceny orginałow mnie nieco ścinają z nóg
z góry dziekuję za odpowiedzi
pozdrawiam serdecznie
panchoo
Natenczas brak sygnaturki.
ad1) zadawalem pytania czy pasuje od T1, nikt mi nie odpowiedzial, a szukajka tak sobie dzialaWiechu pisze:ad.1 jużdawno pisałem, że są takie same jak w patrolu. Nie sprawdziłeś = dwója.![]()
ad.2 nie, bo mamy elegancko posmarowane wysokogatunkowym smarem molibdenowym.
ad2) jeden przesmarowalem smarem i ten nie skrzypi, drugi nie zdazylem, kolega zalozyl bez smaru i ten skrzypi, ale tylko ponizej -10 st.C
mnie tam to nie przeszkadza, niech sobie skrzypi, chcialem tylko wiedziec dlaczego i sie dowiedzialem