Z racji nabycia bronislawa mam pytanie. Jakie nadkola zalozyc, zeby przykryc wystajace opony. Mam 15", wiec mi troche wystaja

Dokladal moze ktos cos takiego ?
Tak wogole to dzien dobry na tym forum

Moderator: Student
Podaj deko wiecej danych o tych felgach, jak faktycznie chcesz pomocy.hubi77 pisze:Witam
Z racji nabycia bronislawa mam pytanie. Jakie nadkola zalozyc, zeby przykryc wystajace opony. Mam 15", wiec mi troche wystajaMoze cos bardziej wysublimowanego od pasow transmisyjnych
![]()
Dokladal moze ktos cos takiego ?
Tak wogole to dzien dobry na tym forum
Ad. 1 - Nie zawszehubi77 pisze:Raz, ze ET zazwyczaj wybite jest od wewnatrz felgi na powierzchni przylegajacej do piasty wiec zeby go sprawdzic, to trzeba sciagnac kolo , a dwa mozesz mi wyjasnic czemu ET jest mi tak niezbedne ?CrOOchy pisze:hmm ciekawe, ja to bym u siebie ET bez zdejmowania opony sprawdził
To sie zgadza, ale zamiast wykonywac skomplikowane pomiary o ile jest odsunieta felga od plaszczyzny montazu, do obliczen wrzucic szeokosc opony i kilka innych cyferek nie lepiej zmierzyc ile wystaje opona poza obrys blotnika i juz ?Marcin-Kraków pisze:
Ad. 2 - To najwazniejszy parametr mowiacy o wysunieciu srodka felgi w stosunku do plaszczyzny montazu felgi. Czyli ile kolo jest wysuniete na zewnatrz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość