f 350
Moderator: Student
f 350
mam forda f 350 z 2005r.nie jestem pewien czy naped pracuje prawidlowo.powlaczeniu na4 auto jedzie wydaje sie dobrze, problem pojawia sie przy skrecie w obu kierunkach na niskich obrotach np.naparkingu.kola przednie jakby cos trzymalo albo wolniej sie krecily.po wylaczeniu 4 wszystko jest ok.czy to ma tak byc a moze to usterka,tylko jaka.
Re: f 350
manuel chyba mowi, ze po czarnym na 4 sie nie jezdziwosiek pisze:mam forda f 350 z 2005r.nie jestem pewien czy naped pracuje prawidlowo.powlaczeniu na4 auto jedzie wydaje sie dobrze, problem pojawia sie przy skrecie w obu kierunkach na niskich obrotach np.naparkingu.kola przednie jakby cos trzymalo albo wolniej sie krecily.po wylaczeniu 4 wszystko jest ok.czy to ma tak byc a moze to usterka,tylko jaka.
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Po cholere ludzie kupuja takie auta, jak nie wiedza jak ich uzywac ?
A.. zapomnialem. Kompleks malego wacka w aucie z mozliwosciami odpisu VAT.
A.. zapomnialem. Kompleks malego wacka w aucie z mozliwosciami odpisu VAT.
Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Kto to ten Manuel? Włoski kucharz z "Hotelu Zacisze"?gruszkin pisze: manuel chyba mowi, ze po czarnym na 4 sie nie jezdzi

pisarz taki. nie wiem ja tam mam kilka jego ksiazek nawet niektore przewalilem od deski do deskiMisiek Bielsko pisze:Kto to ten Manuel? Włoski kucharz z "Hotelu Zacisze"?gruszkin pisze: manuel chyba mowi, ze po czarnym na 4 sie nie jezdzi

- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Pisał na deskach?? 

poczatki sa trudneMisiek Bielsko pisze:Pisał na deskach??

- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Też próbowałem, ale zdarłem stalówkę i się zniechęciłem. Potem ktoś powiedział mi o papierze... Niemniej jednak sławnym pisarzem się nie stałem.
Misiek Bielsko pisze:Też próbowałem, ale zdarłem stalówkę........
Felgę zdarłeś

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
"nullo retentus impedimento"
dłutkiem, dłutkiem albo polchromia ale pamiętaj wszystkie barwniki musisz przygotować samMisiek Bielsko pisze:Też próbowałem, ale zdarłem stalówkę i się zniechęciłem. Potem ktoś powiedział mi o papierze... Niemniej jednak sławnym pisarzem się nie stałem.

- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
W sumie to może być największa frajda - to mieszanie substratów 

fajnie tylko glowa boli pozniej

Skręć koła na maksa koniecznie stojąc w miejscu i daj pełen gazwosiek pisze:mam forda f 350 z 2005r.nie jestem pewien czy naped pracuje prawidlowo.powlaczeniu na4 auto jedzie wydaje sie dobrze, problem pojawia sie przy skrecie w obu kierunkach na niskich obrotach np.naparkingu.kola przednie jakby cos trzymalo albo wolniej sie krecily.po wylaczeniu 4 wszystko jest ok.czy to ma tak byc a moze to usterka,tylko jaka.

w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

no replacement for displacement!
[cenzura].
Nie śmiać się.Dzięki takim ludziom niektórzy mają na kieliszek chleba.

Nie śmiać się.Dzięki takim ludziom niektórzy mają na kieliszek chleba.

Ja tam se myślę że jak ktoś kupuje 4x4 to powinien już jakieś teoretyczne podstawy chociaż mieć. Poczytać coś, jakieś książki czy chociaż net (
) - a potem decydować jakie auto i z jaką konfiguracją napędu.
A nie robić z siebie debila po fakcie.

A nie robić z siebie debila po fakcie.
Praca na warsztacie jest zdrowa. Spaceruje się w poszukiwaniu narzędzi które przed chwilą tu były...
- janusz k160
-
Za dużo wymagasz, teraz młodzież w szkole "ma luz"-do szkoły się chodzi, nie uczy 

Paranoja to znajomość wszystkich faktów.William S.Borroughs
k1603.3TD,Y612.8TDIC,Qashqai+2 1.6dci
k1603.3TD,Y612.8TDIC,Qashqai+2 1.6dci