witam.
mam pytanko gdzie jest zlokalizowany rozrusznik ( muszę się dostać do niego a autko mam pod blokiem i czy to będzie możliwe na parkingu )
rozrusznik kręci ale nie odpala. jak auto stoi na płaskim nie odpala , jak stoi przodem w dół pod ostrym kątem to odpala ( co sie mogło rozwalić )...
Bronco 2 ( ,88 automat) rozruszniki wierci i nie odpala
Moderator: Student
Re: Bronco 2 ( ,88 automat) rozruszniki wierci i nie odpala
Na pewno nie rozrusznik.
Może trzeba zatankować?
A na serio to najpierw bym szukał przyczyny w układzie paliwowym.
Może trzeba zatankować?
A na serio to najpierw bym szukał przyczyny w układzie paliwowym.
FON 666 131 133
nie nie 
słychać taki dzwięk jakby się bendiks rozwalił...
dlatego pytam gdzie jest zlokalizowany rozrusznik bo bronka mam od niedawna i jeszcze szczerze nic nie wiem o nim
a używam go do wożenia narzędzi na budowę narazie i mam problem duży jak mi nie odpala... a 100% jest to bendiks bo dzwięk jest charakterystyczny

słychać taki dzwięk jakby się bendiks rozwalił...
dlatego pytam gdzie jest zlokalizowany rozrusznik bo bronka mam od niedawna i jeszcze szczerze nic nie wiem o nim
a używam go do wożenia narzędzi na budowę narazie i mam problem duży jak mi nie odpala... a 100% jest to bendiks bo dzwięk jest charakterystyczny

dobra sam sobie poradziłem ... poszedł bendiks ( wielki jak pocisk ) na szczęście łatwo dostępny od spodu autka...
No widzisz - zuch chłopak 

FON 666 131 133