Jeep Cherokee || Spalanie
Moderator: Mroczny
Ziołek pisze:A ja nie wiem czy to Lesio wyjątkowo nie ma tu racji, jakoś nie wyobrażam sobie FABRYCZNIE montowanego VM to Traffica.
a pozatym ten silnik np w iveco spisywal sie wmiare bezawaryjnie to po tym jak chrysler cos tam przy nim pomajstrowal do niczego sie nie nadaje...a lesio znow nica zmienil?tamten juz byl spalony

chevrolet blazer 4.3. 95r 255/55/18
a zlom na chodziegolony pisze:Ziołek pisze:A ja nie wiem czy to Lesio wyjątkowo nie ma tu racji, jakoś nie wyobrażam sobie FABRYCZNIE montowanego VM to Traffica.
a pozatym ten silnik np w iveco spisywal sie wmiare bezawaryjnie to po tym jak chrysler cos tam przy nim pomajstrowal do niczego sie nie nadaje...a lesio znow nica zmienil?tamten juz byl spalonya pozatym..tigerr brzmi dumnie:)

to wiedz ze postu o VM bez mojej opini nie bylo i nie bedzie na tym forzeMućka pisze:ja p......e. .Zapytaj o prostą pierdołe a dowiesz sie kto dostarcza części do statków kosmicznych.
Kolega @kkonon zapytał ile pali to cudo a nie kto pracował we Francji na kasie lub odliczał start promu w NASA
i tak jusz od kilku lat i na wieki wiekow

a jusz napewno jakis Trou du c.. nie bedzie plol nam w twarz
- apede
-
- Kontaktowanie:
Oj Mućka, a ty jesteś na forum ponad 3 lata i nie wiesz czyją reinkarnacją jest Leon? 

loppujen lopuksi suzuki neliveto
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
piszesz 100 na rok a tu nagle taki BoomMućka pisze:wprowadziłeś limityleon zawodowiec pisze:rozpisujesz sie w jeden dzien tyle postow

co do silnika 2,5 CRD to jusz lepiej 2,8 crd ekonomiczny i powera ma
zajebistego a co najwazniejsze tesz jest VMem

lesio to widac ze masz kolege na forum ktoremu udalo sie sie zrobic wode z mozgu..naszczescie tylko jeden okazal sie podatny? a czemu nic zmieniles widac ze jednak troche ewoluujesz i dostrzegles ze czas na zmiany..nastepny twoj krok to benzyna:) a pozatym jako nowy powinienes sie grzecznie przywitacleon zawodowiec pisze:to nie jest 4.OL zeby bez powodu skielzalgosc pisze:leon idz zobacz czy Ci VM niewybuchl

chevrolet blazer 4.3. 95r 255/55/18
W trafficu były także diesle o pojemności 2,5 litra z ducato.Elmir pisze:A czy przypatkiem nie mylita silników, bo mnie się wydaje że w trafiku to był rodzimy 2,1 td.(taki jak u mnie w syfie)
Francuzy maja swoje silniki i se je montują.w "safrane" też był.
![]()
![]()
Stąd może narodziła sie plotka o vm w trafficu...
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
Tego nie wiem- na pewno był w cytrunie i peugeocie. W Lagunie w owym czasie wkładali motor 2.2 bodajże 116PS ale głowy nie dam ile miał koni. W 1998 jak rozważałem jakie kupić duże kombi z dieslem to brałem pod uwagę właśnie Xantię, XM-a, Lagunę i 406-tkę.impet pisze:To ta sama konstrukcja była montowana równocześnie w psa i reno?
2,1 PSA I Reno to dwa rozne piece mimo ze osiagi podobne z przewagajarekstryszawa pisze:Tego nie wiem- na pewno był w cytrunie i peugeocie. W Lagunie w owym czasie wkładali motor 2.2 bodajże 116PS ale głowy nie dam ile miał koni. W 1998 jak rozważałem jakie kupić duże kombi z dieslem to brałem pod uwagę właśnie Xantię, XM-a, Lagunę i 406-tkę.impet pisze:To ta sama konstrukcja była montowana równocześnie w psa i reno?
PSA 500 tys to raczej norma nisz wyczyn przy 300ys reno gorna granica
ale ze czemu mojego posta cytujeszgolony pisze:lesio to widac ze masz kolege na forum ktoremu udalo sie sie zrobic wode z mozgu..naszczescie tylko jeden okazal sie podatny? a czemu nic zmieniles widac ze jednak troche ewoluujesz i dostrzegles ze czas na zmiany..nastepny twoj krok to benzyna:) a pozatym jako nowy powinienes sie grzecznie przywitacleon zawodowiec pisze:to nie jest 4.OL zeby bez powodu skielzalgosc pisze:leon idz zobacz czy Ci VM niewybuchla jak pewnie zauwazyles od ostatniej twojej wizyty nie doszlo mi rzadnych postow zwiazanych z serwisem mojego auta i ma sie swietnie..,

Życie trzeba przeżyć tak, by wstyd było opowiadać, a przyjemnie wspominać..